Hannah Xperience

Categoriën Huidverzorging

Hannah xperience

Afgelopen vrijdag reisde ik samen met mijn moeder af naar Apeldoorn. Na een paar uurtjes daar geshopt te hebben en met een lekkere lunch achter de kiezen, gingen we door naar hannah in Voorthuizen, waar ik een hannah Xperience zou ondergaan. Hannah is een instituut voor huidverbetering. Het hoofdkantoor is gesitueerd in een prachtig landhuis in Voorthuizen, maar er zijn ook meer dan 400 hannah huidcoaches door het hele land, dus de kans is groot dat je ook een hannah Xperience bij jou in de buurt kunt boeken. Een hannah Xperience is heel anders dan een behandeling bij de schoonheidsspecialiste, een ervaring om nooit te vergeten! In dit artikel vertel ik je er alles over.

Hannah xperience

De Xperience vond plaats in een bijgebouw, het Coaching Center. Allereerst vond er een intake plaats waarbij vragen gesteld werden over je levenstijl (rook je, hoeveel water drink je, heb je allergieën etc.). Hier wordt allemaal rekening mee gehouden tijdens de behandeling.

Hannah xperience

De behandelkamer zag er schoon en netjes uit. Dat vind ik altijd erg belangrijk. De behandelstoel lag comfortabel en Melissa, degene die de Xperience bij mij uitvoerde, vroeg tijdens de behandeling ook regelmatig of ik nog goed lag en of de producten prettig aanvoelden.

Hannah xperience

De Xperience begint met een huidanalyse door dit apparaat. Zo wordt er gekeken naar het vochtgehalte, het vetgehalte, de pH-waarde, erytheem en melamine in je huid.

Hannah xperience

Bij mij kwam er het volgende uit:

Vochtgehalte: 31 (ideaal is 60 of hoger)
Vetgehelate: 23 (ideaal is tussen de 30 en 40)
pH-waarde: 5 (ideaal is tussen 4,5 en 5,5)
Erytheem: 30 (dit is de roodheid van de huid. Hier kun je niets aan doen, maar wel rekening mee houden tijdens de behandeling)
Melanine: 14 ((dit is het pigment van de huid. Hier kun je niets aan doen, maar wel rekening mee houden tijdens de behandeling)

Oftewel, ik heb een vochtarme en een beetje een droge huid. Eigenlijk wat ik zelf ook al wist.

Hannah xperience

Na de meting werd mijn huid eerst goed gereinigd met de Cleansing Oil van Hannah. Deze breng je aan op op de huid en eventueel ook op de ogen, want daarvoor kan hij ook gebruikt worden. Breng vervolgens een beetje water aan op je handen en masseer je huid. Daarna kun je de huid gewoon afspoelen met ruim water, maar het beste is om de olie te verwijderen met een warm kompres. Zo’n kompres kun je gemakkelijk zelf maken door een handdoek goed nat te maken, uit te wringen en daarna voor 30 seconden in de magnetron te doen. De werking van de producten wordt hierdoor verbetert en het is ook nog eens heel lekker! Om de laatste restjes vuil te verwijderen werd mijn huid nog een keer gereinigd met de Sensitive Skin Lotion.

Daarna was het tijd voor de peeling. Allereerst werd er een laagje 24-h Skin Balancing aangebracht op mijn huid. Omdat de peeling best heftig is en de huid die hier nog niet aan gewend is een beetje te beschermen. Daarna werd de Enzymatic Skin Peeling aangebracht. Dit is een chemische peeling op basis van enzymen. Geen scrubdeeltjes dus, maar bestanddelen die de dode huidcellen losweken. Op plaatsen waar de dode huidcellen losgeweekt worden, voel je het prikkelen. Het is geen fijn gevoel, maar ook niet vervelend. Na een paar minuten werd de peeling verwijderd met een kompres. Je kunt hem ook ‘afrubbelen’, maar bij een gevoelige huid wordt dat afgeraden.

Nadat de peeling verwijderd is, zie je waar je huid goed en minder goed doorbloed is. Bij mij was mijn voorhoofd minder goed doorbloed dan de rest. Het is belangrijk dat je huid goed doorbloedt is, want bij een slechte doorbloeding kunnen er rimpels, acné en verklevingen ontstaan.

Hannah xperience

Nu kwam het ‘hoogtepunt’ van de Xperience; de bindweefselmassage. Een heftige massage waarbij er allerlei grepen worden uitgevoerd op je huid die de doorbloeding bevorderen en verklevingen losmaken. Heel ontspannend is deze massage niet, hoewel er ook wel ontspannende grepen tussen zitten, maar het is voor een goed doel. Daar waar het een beetje pijnlijk is, is de huid verkleefd. Bij bij was dat op mijn voorhoofd en rond de slapen.

Ten slotte was het tijd om de huid goed te verzorgen. Vóór ieder product werd het Vitamin Complex over mijn huid gesprayd. Een hydraterende en verfrissende spray met een hoge dosering vitamines A, E en F. Hierdoor werd het daarop volgende product ook beter opgenomen. Er werd nog een laagje Opulence Serum aangebracht, die de werking van de Touch of Silk aanvult, Oxyz Genes (voor een zuurstofboost), Juvi Protect (een zonnebescherming met SPF 30) en als laatste de Touch of Silk, een zijdezachte crème voor een egale en matte teint.

Al met al kan ik zeggen dat de hannah Xperience een echte ervaring was. Het is veel heftiger en intensiever dan een behandeling bij de schoonheidsspecialiste. Heel apart! Het is gericht op huidverbetering en mijn huid voelde na afloop ook echt geweldig goed aan. Ik heb een aantal producten meegekregen om mijn huid goed te onderhouden. Deze ga ik de komende tijd goed testen en daarna volgt de review.

Ben jij benieuwd geworden naar de hannah Xperience en zou dat zelf ook wel willen? Zoek dan hier een hannah huidcoach bij jou in de buurt.

Liefs, Laura

4 thoughts on “Hannah Xperience

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.