NOTD: Clinique Party Red

Categoriën Nagels

Clinique Party Red

Dat er crèmes en reinigers zijn voor de gevoelige huid wist ik wel, maar dat er nu ook nagellak voor de gevoelige huid is, is nieuw voor mij. Clinique, een merk dat expert is op het gebied van de gevoelige huid en de huid die snel op producten reageert, heeft sinds kort een aantal nagellakken in haar assortiment die speciaal ontwikkeld zijn om huidgevoeligheid tot een minimum te beperken. Maar ook als je geen gevoelige huid hebt zijn deze lakjes erg fijn!

Clinique Party Red

Wist je dat we gemiddeld 200 keer per dag onze ogen aanraken? Het is dus belangrijk dat je regelmatig je handen wast, want bedenk eens wat je allemaal aanraakt op een dag! Ook nagellak kan voor irritaties rond de ogen zorgen, al denk je daar in eerste instantie misschien niet aan. Clinique heeft een nagellakformule ontwikkeld die zo min mogelijk ongewenste reacties van nagels, huid en ogen veroorzaakt.

Clinique Party Red swatch

Ikzelf heb een gevoelige huid, maar niet dusdanig dat ik ‘allergisch’ ben voor nagellak. In dat opzicht kan ik deze nagellak dus niet testen, maar ik kan natuurlijk wel mijn andere bevindingen met jullie delen.

Op de foto’s zie je de kleur ‘Party Red’. Een klassiek rode kleur en tevens één van de populairste rode lipstick tinten van Clinique. Die kleur is er nu dus ook voor op je nagels.

Clinique Party Red swatch

Het kwastje van de nagellak lakt prima. De kleur dekt in slechts één laagje en is mooi egaal. Ook op de foto’s draag ik maar één laagje. Waar ik helemaal over verbaasd was, was de droogsnelheid. Binnen 1 à 2 minuten (ik weet het niet meer precies, het was zó snel!) was de lak helemaal droog! De laatste keer dat ik dat heb meegemaakt, kan ik me niet eens meer herinneren. Natuurlijk komt dat ook doordat je maar één laagje aan hoeft te brengen, maar dan nog is het erg snel. Uitharden ging ook erg snel; waar een ‘normale’ lak wel een aantal uur nodig heeft om helemaal uitgehard te zijn, was deze binnen een uur helemaal hard. Top! Over de houdbaarheid kan ik momenteel nog niet heel veel zeggen, maar hij zit nu 3 dagen op mijn nagels en zit er nog perfect op!

Al met al ben ik erg tevreden over de kwaliteit van deze Clinique nagellak. Er zijn momenteel 12 verschillende tinten verkrijgbaar en 4 limited edition kleuren. De kleurtjes hadden wel wat spannender gemogen – hier en daar een glittertje bijvoorbeeld – maar wellicht is dat niet mogelijk in een formule voor de gevoelige huid. De kwaliteit is in ieder geval top.

Clinique A Different Nail Enamel for Sensitive Skins is o.a. verkrijgbaar bij Douglas en ICI Paris XL. Een flesje bevat 9 ml en kost €16. 

Liefs, Laura

8 thoughts on “NOTD: Clinique Party Red

  1. Ziet er goed uit! Zelf zijn mijn nagels nu vrij gevoelig omdat ik pas m’n acrylnagels eraf heb gehaald. Ik denk dat ik deze lakjes wel eens ga aanschaffen dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.