PUPA Crazy Crystals 005 Fluo Yellow

Categoriën Nagels

PUPA Crazy crystals Fluo yellow

De Nail Art Mania setjes van PUPA vind ik altijd erg leuk. Zo probeerde ik een tijdje geleden de Bubbles uit die een erg leuk effect gaven, maar helaas niet geweldig goed bleven zitten. Nu heeft PUPA iets nieuws: de Crazy Crystals. Hiermee creëer je een zanderig effect op je nagels, wat momenteel helemaal hip is. Ik probeerde het uit!

PUPA Crazy Crystals 005 Fluo Yellow

Ik heb het setje 005 Fluo Yellow met, zoals de naam al zegt, een neon/fluo effect. In het doosje zit een basiskleur, een potje met poeder en een kwastje. Gooi het plastic bakje niet weg, want deze heb je straks nog nodig om het poeder op te vangen en gemakkelijk terug te doen in het potje. Bovendien is het gemakkelijk om alles in te bewaren.

PUPA Crazy Crystals 005 Fluo Yellow

PUPA Crazy Crystals 005 Fluo Yellow

Op de achterkant van het doosje staat duidelijk uitgelegd hoe het werkt. Ik heb deze instructies dan ook gewoon opgevolgd.

PUPA Crazy Crystals 005 Fluo Yellow

Allereerst breng je op alle nagels een laagje van de basiskleur aan. Hij dekt met één laagje niet geweldig, maar dat maakt niet uit want er komt toch poeder overheen dus daar zie je niets meer van. Laat dit eerste laagje eventjes drogen.

PUPA Crazy Crystals 005 Fluo Yellow

Daarna werk je per nagel. Breng nog een laagje van de basiskleur aan. Zie je trouwens dat de kleur nu wel mooi egaal is? Je kunt hem met twee laagjes dus ook prima los dragen!

PUPA Crazy Crystals 005 Fluo Yellow

Nu de lak nog nat is, houd je je vinger boven het opvangbakje en strooi je er wat van het poeder overheen tot heel je nagel bedekt is.

PUPA Crazy Crystals 005 Fluo Yellow

Pak nu het kwastje en veeg het overtollig poeder hiermee van je nagel. Nu kun je verder met de volgende nagel.

PUPA Crazy Crystals 005 Fluo Yellow

Ik vind het effect heel erg gaaf! Sowieso hou ik van neonkleurtjes in de zomer en deze Crazy Crystals knallen echt van je nagels af! In de zon glinstert het nog extra mooi. Je nagels zullen zeker opvallen! Eventueel kun je er nog een laagje topcoat overheen aanbrengen, dat zorgt een beetje voor het ‘Liquid Sand’ effect á la O.P.I., maar dit haalt wel een groot deel van de glinstering weg.

Ik was benieuwd of deze Crazy Crystals beter bleven zitten dan de Bubbles en dat doen ze inderdaad. Wel merk ik dat er naar verloop van tijd korreltjes af vallen, zoals bij het handen wassen, douchen etc., maar niet dusdanig veel dat het effect weg is. Deze manicure bleef bij mij ongeveer drie dagen goed zitten, daarna vond ik het tijd om hem eraf te halen. Drie dagen is voor mij ‘gemiddeld’ qua levensduur.

De PUPA Crazy Crystals zijn verkrijgbaar in diverse kleuren (ook niet neon) bij de PUPA verkooppunten en online o.a. bij JohnBeerens.com

Liefs, Laura

14 thoughts on “PUPA Crazy Crystals 005 Fluo Yellow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.