Swatches KOH Delicious

Categoriën Nagels

KOH Delicious

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: deze nagellakjes komen uit de lentecollectie Delicious van KOH en zijn nog maar een paar dagen verkrijgbaar. Tja, ik ben een beetje laat met de swatches maar kon ze toch echt niet van jullie weerhouden. Mocht er een lakje bij zitten die je graag zou willen hebben, dan heb je nog tot eind deze maand (en waarschijnlijk ook nog wel begin volgende maand) de tijd om hem te kopen. De zachte kleurtjes zijn geïnspireerd op delicatessen die je smaakpapillen prikkelen. Niet echt zomerse kleurtjes, maar daarvoor is er de KOH Candy collectie, die vanaf volgende maand verkrijgbaar zal zijn. Maar daarover later meer. Laten we eerst gaan kijken naar de swatches van deze KOH Delicious collectie.

KOH Delicious Champaign Rose

Champaign Rose is een donkerroze kleur die geïnspireerd is op de Franse bubbels. Er zit een kleine microshimmer in die de kleur net een beetje specialer maakt. Hij dekt prima in twee laagjes.

KOH Delicious Oyster

De kleur Oyster is een koele zilverkleur met metallic finish. Ik draag hier twee laagjes en zoals je ziet dekt hij nét niet. Drie laagjes zal wel voldoende zijn.

KOH Delicious Passion Fruit

Passion Fruit is een leuk paars kleurtje en ook deze bevat een microshimmer die zorgt voor een metallic finish. Hoewel passievrucht wat donkerder is qua kleur dan de kleur van deze nagellak, vind ik de naam wel erg leuk. Hij dekt in twee laagjes.

KOH Delicious Cocktail

Cocktail is een prachtige creamy nude kleur. De enige creamy lak uit deze collectie. Ik vind hem erg mooi! Hij dekt in twee laagjes.

KOH Delicious Caviar

De kleur Caviar wordt door KOH omschreven als roze, maar ik vind hem toch meer oranje, oranjeroze misschien. Een beetje zoals zalmkaviaar, dus wat dat betreft is de naam goed gekozen. De shimmers in deze lak zijn iets groter als in de andere nagellakken. Hij dekt in twee laagjes.

KOH Delicious Silky Chocolate

Silky Chocolate is een chocolade nude kleur met microshimmer. Hij dekt in twee laagjes, maar is misschien nog niet iets mooier met een laagje extra.

KOH Delicious

Over de kwaliteit van de KOH lakjes ben ik altijd erg tevreden en zo ook nu. Ze lakken enorm fijn, de droogtijd is gemiddeld, ze blijven goed zitten en de dop ligt zo enorm fijn in de hand! Mijn favorieten uit deze collectie zijn Passion Fruit en Cocktail, de andere kleurtjes vind ik niet heel speciaal.

KOH DELICIOUS! is – nog heel even – verkrijgbaar bij parfumeriespeciaalzaken en drogisterijen, de KOH flagship stores in De Bijenkorf Amsterdam en Eindhoven, de KOH self services-stores in De Bijenkorf Amstelveen en Utrecht en via www.kohcosmetics.com voor €14,99 per stuk.

Liefs, Laura

7 thoughts on “Swatches KOH Delicious

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.