essence me & my ice cream

Categoriën Nieuwe Collecties

essence me and my ice cream

I scream, you scream, we all scream for ice cream! Wat is er nu verfrissender dan een fruit- of roomijsje op een warme zomerdag? Dat dacht essence ook. De me & my ice cream collectie, die vanaf augustus 2013 verkrijgbaar is, bevat heel veel sorbetkleuren. De trend edition bestaat onder andere uit gemarmerde oogschaduws, drie lip balms met kleurtwist, een crème blush, shimmer pearls en nagellak in lieve pastelkleuren. Ook vind je in deze trend edition nagelstickers die een gaaf sprinkels effect op je nagels geven. En wanneer je handen een beetje plakkerig zijn door je ijsje, gebruik dan de hand wipes om ze weer schoon te krijgen! Kijk je mee naar de producten?

essence me and my ice cream eyeshadow

baked eyeshadow –  € 2,89

Deze gemarmerde oogschaduws in de tinten karamel, abrikoos en mint hebben een superzachte textuur voor een zomerse oogmake-up met een subtiel glansje. Verkrijgbaar in 01 cone head, 02 icylicious and 03 always on my mint.

essence me and my ice cream  lip balm

lip balm –  € 1,99

Deze lip balms doen me denken aan Twister ijsjes! Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleurcombinaties: lavendel-vanilla, abrikoos-beige en roze-mint. De lippen worden verwend met sheaboter en jojoba-olie en de aroma’s laten een heerlijke geur achter. Verkrijgbaar in 01 ice, ice baby, 02 icylicous en 03 ben & cherries.

essence me and my ice cream blush

cream blush – € 2,89

Deze blush met crème formule heeft een intense abrikooskleur en geeft een natuurlijke, frisse tint aan de wangen. Verkrijgbaar in 01 ice bomb.

essence me and my ice cream shimmer pearls

shimmer pearls – € 3,39

Als glanzende ijsbolletjes… De zachtjes glanzende pareltjes in pastelcombinatie zijn perfect in lijn met de kleuren in deze trend edition. Voor een subtiele glans op je gezicht.

essence me and my ice cream nail polish

nail polish – € 1,89

Aardbei, pistache, bosbes of abrikoos? De langhoudende nagellakken in de prachtige pastelkleuren roze, mint, lavendel en abrikoos zorgen ervoor dat je meteen zin krijgt in ijs! Verkrijgbaar is 01 ben & cherries, 02 always in my mint, 03 ice, ice baby en 04 icylicious.

essence me and my ice cream nail topping stickers

nail topping sticker – € 1,99

Regenboogspikkels op je ijsje…. eh, nagels! Deze zelfklevende stickers creëren een verrassend effect op jouw nagels. Verkrijgbaar in 01 rainbow sprinkels.

essence me and my ice cream doekjes

hand wipes – € 1,39

Zo vervelend, die plakkerige handen door een smeltend ijsje op een warme zomerdag! Gelukkig heeft essence deze hand wipes waarmee je handen snel weer fris en schoon zijn. Met aardbeiengeur! Verkrijgbaar in 01 i scream ice cream.

Ik vind dit wel een leuke collectie! Ik hou van schattige pastelkleurtjes en ben ook benieuwd naar de nagelstickers en shimmer pearls. Wat vind jij van de essence me & my ice cream trend edition?

essence “me & my ice cream” is verkrijgbaar in augustus 2013 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

11 thoughts on “essence me & my ice cream

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.