Khroma Beauty: Kim’s Kardazzle

Categoriën Ogen

Khroma-Beauty-Kim-Kardazzle(7)

Een tijdje geleden schreef ik over Khloe’s Kardazzle. Een make-uppaletje uit de make-uplijn van de Kardashians genaamd Khroma Beauty. Ik was (ben!) zo tevreden over dit paletje dat ik ook erg benieuwd waas naar de andere twee varianten. Vandaag laat ik Kim’s Kardazzle aan jullie zien.

Khroma Beauty Kim Kardazzle

Khroma Beauty Kim Kardazzle

De buitenkant van van Khloe’s Kardazzle is beige/goud, deze van Kim in grijs. Handig wanneer je meerdere Kardazzles in je stash hebt. Zo kun je gelijk het juiste paletje pakken zonder hem eerst open de moeten maken.

Khroma Beauty Kim Kardazzle

Kim’s Kardazzle bestaat uit veel donkere kleuren (zwart, grijs, blauw) waar je een perfecte smokey eye mee kunt maken, zoals Kim zelf ook vaak doet. De bovenste vier kleuren zijn mat, de onderste vier zijn metallic.

Khroma Beauty Kim Kardazzle

Khroma Beauty Kim Kardazzle

Onder de oogschaduws zit nog een laatje met daarin een blush, een highlighter en een bronzer. De blush is een knalroze kleur, de highlighter heeft een prachtige gouden gloed en de bronzer is ook wel handig in dit paletje, om mee te shapen (iets wat de Kim zelf ook graag doet!).

Khroma Beauty Kim Kardazzle swatches

Net als bij Khloe’s Kardazzle valt de pigmentatie van de matte oogschaduws een beetje tegen. Het is niet superslecht, maar vooral de grijze kleur had echt beter gekund.

Khroma Beauty Kim Kardazzle swatches

De metallic kleuren daarentegen zijn weer prachtig en heel goed gepigmenteerd. Wat een kleur komt eraf! Ze voelen wel wat vettig aan, maar dat was bij die van Khloe ook, dus dat wist ik van tevoren. Ik vind het niet echt storend.

Khroma Beauty Kim Kardazzle swatches

Ook het pigment van de blush, highlighter en bronzer is prima. De highlighter heeft, net als die in Khloe’s palet, een prachtige gouden glans!

Ook Kim’s Kardazzle vind ik weer een toppertje. Waar Khloe’s Kardazzle wat meer voor overdag is, kun je met Kim’s Kardazzle echt uitpakken voor een feestje, met een mooie smokey eye bijvoorbeeld. De matte kleuren zijn niet goed gepigmenteerd, maar dat maken de metallic oogschaduws, blush, highlighter en bronzer helemaal goed. Hij kost €16,95 wat ik een prima prijs vind voor dit paletje. Natuurlijk volgt er binnenkort met deze Kardazzle ook een look.

Kim’s Kardazzle van Khroma Beauty is te koop bij Wear For Love. TIP! Met de code ‘Laura’ krijg je 20% korting op je bestelling!

Liefs, Laura

9 thoughts on “Khroma Beauty: Kim’s Kardazzle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.