Unboxing Beautybox Mei 2013

Categoriën Overig

Beautybox mei 2013

Hij is een beetje laat deze keer, maar afgelopen vrijdag werd dan eindelijk de Beautybox van mei bezorgd. Hij voelde behoorlijk zwaar aan, dus ik was heel benieuwd! Jij ook? Kijk dan snel verder om te zien wat er in deze editie zat.

Beautybox mei 2013

In deze box zaten allemaal door Beautybox geselecteerde ‘Daily Musthaves’. Laten we snel verder kijken!

Beautybox mei 2013

Zo dan! Die ziet er goed gevuld uit! Ik tel maar liefst 5 full size producten en 1 sample verpakking!

Beautybox mei 2013 Bio-oil

Twee weken geleden plaatste ik een oproepje voor een Bio-Oil testpanel waar je je voor op kon geven. De dames die deel mogen nemen, hebben inmiddels een exemplaar van Bio-Oil ontvangen en zijn al druk aan het smeren geslagen. Ik zelf ook. Nu heb ik twee flesjes Bio-Oil, dus ik kan wel even vooruit! Full size €12,15 voor 60 ml.

Beautybox mei 2013 trind nail balsam

Ah ja, dit is inderdaad een musthave! Deze Nail Balsem van Trind gebruik ik al jaren in combinatie met de andere nagelverzorgingsproducten van dit merk, zoals de Nail Repair (ook een toppertje!). De Nail Balsem herstelt het vochtgehalte in je nagels waardoor broze, droge en splijtende nagels verleden tijd worden. Echt waar. Als de mijne op is, heb ik nu in ieder geval al een back-up liggen. Full size €14,95

Beautybox mei 2013 decleor

Van Decléor zit er een sample kitje aroma néroli in. Een serum en een nachtbalsem. Jammer dat het maar zo’n klein setje is, want zo kan ik het niet echt goed testen, maar de full size versies zijn ook wel erg aan de prijs. Een full size van het serum kost €54,40 voor 15 ml en de nachtbalsem kost €39,15 voor 15 ml.

Beautybox mei 2013 Gliss Kur

Er zit een full size van de Gliss Kur Ultimate Oil Elixer Conditioner in. Deze zou o.a. schade aan het haar herstellen en haarbreuk met 95% verminderen. Full Size €5,19

Beautybox mei 2013 lookx

Van Lookx zit er een paars oogpotloodje in. Ik heb nog niets van dit merk en vind het erg leuk dat er iets van in deze Beautybox zit. Het potloodje werkt met een draaisysteem waardoor het product omhoog komt. Geen puntenslijper nodig dus. Ik heb hem even snel geswatcht en hij voelde lekker romig aan en bleef goed zitten! Ik moest best even boenen om die swatch weer van mijn hand te krijgen. Full Size €17,65

Beautybox mei 2013 prodent

Ten slotte zat er ook nog een tandpasta van Prodent in. Deze zou je tanden al na één poetsbeurt witter maken. Dat moest ik testen natuurlijk. Wat me opviel was dat in tandpasta kleine glittertes zitten! Het schuim dat ontstaat tijdens het poesten was fel blauw, dat vond ik ook wel apart. Ik ben wit schuim gewend. Op de linkerfoto zit je mijn tanden voor de poetsbeurt en rechts daarna. Ik zie inderdaad wel een klein beetje verschil! Helaas is dit ‘instand white effect’ maar tijdelijk, het komt door dat blauwe schuim dat je tanden witter lijken. Gelukkig bevat de formule ook een geleidelijk toenemend witmakend effect. Ik blijf deze tandpast zeker nog gebruiken. Hij smaakt lekker fris, bevat fluoride (belangrijk) en zou je tanden dus ook echt witter maken. Full Size €2,99

Ik ben erg tevreden over de BeautyBox van mei. Hij bevat maar liefst 5 fijne full size producten en dat voor maar €14,95 per maand! Wat vind jij van deze Beautybox?

De BeautyBox kun je bestellen via www.beautybox.nl, alleen deze mei-editie is niet meer te bestellen. Het is namelijk iedere maand een verrassing wat er in de box zit. De eerst volgende box komt in juni. De Beautybox kost maandelijks €14,95 incl. verzendkosten. Opzeggen kan ook iedere maand. Je zit er dus niet aan vast!

Liefs, Laura

6 thoughts on “Unboxing Beautybox Mei 2013

  1. Ziet er goed uit, en ook mooie merken!
    Ik heb 1x een Glossybox besteld maar ik durf nou geen boxen meer te bestellen, omdat ik denk dat ze zullen tegenvallen.. Maar dit zag er in elk geval al goed uit, jammer dat je het niet kan bestellen als je al weet wat er in zit..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.