Victoria’s Secret Body Mists

Categoriën Parfum

Victorias Secret Body Splashes

Deze body mists van Victoria’s Secret heb ik al ruim een jaar in mijn bezit, maar ik heb er nog nooit over geschreven. Zonde, want ze zijn zo heerlijk! Het is de hoogste tijd dat jullie ze ook leren kennen.

Victorias Secret Body Splashes

Ik kocht deze twee body mists vorig jaar in Amerika, toen Victoria’s Secret nog niet in Nederland verkrijgbaar was. Nu is er inmiddels de Victoria’s Secret winkel op Schiphol (nog voor de douane, op Schiphol Plaza) en zijn de beautyproducten, accessoires en een kleine selectie aan ondergoed dus ook gewoon verkrijgbaar in Nederland. Des te leuker om nu pas over deze body mists te schrijven, want nu kunnen jullie ze dus ook gewoon kopen! Hoewel, deze varianten hebben ze wellicht niet meer, want ik kocht ze in de sale in Amerika, maar ze hebben nog veel meer heerlijke body mists. De prijzen liggen wel een stuk hoger dan in het buitenland, da’s dan weer iets minder.

Victorias Secret Body Splashes fresh vanillas dream on

Body mists, ookwel body splashes of fragrance mists genoemd, zijn geparfumeerde watertjes. Het verschil met een eau de toilette is dat in een body mist de concentratie parfum veel kleiner is. Hierdoor blijft de geur minder lang hangen en kun je het over je hele lichaam sprayen zonder dat er een enorme parfumwalm om je heen hangt. Om de geur iets langer bij je te houden, kun je je lichaam van tevoren even insmeren met bodylotion of body butter. Het liefst een neutrale geur natuurlijk, anders ruik je alles door elkaar, of een geur die goed bij de body mist past.

Wat maakt de Victoria’s Secret Body Mists zo populair? De geuren zijn heerlijk vrouwelijk, maar ik denk dat het voornamelijk door het merk Victoria’s Secret komt. Een supervrouwelijk merk met hun roze tasjes, de PINK lijn en de Victoria’s Secret Angels. Ik denk dat heel veel vrouwen zich wel even zoals Doutzen Kroes willen voelen…

Victorias Secret Body Splashes romantic wish

Ik heb de geur Fresh Vanillas Dream On uit de jeugdige PINK lijn en Romantic Wish uit de gewone lijn. Fresh Vanillas ruikt, hoe kan het ook anders, naar vanille. Heerlijk zoet en warm. Er is ook aan vleugje musk aan toegevoegd. Een musthave voor de vanilla lovers, zoals ik. En hoe gaaf is die neongele verpakking?!

Romantic Wish is een stuk fruitiger en frisser, maar nog altijd erg zoet. Er zitten noten in van freesia, komkommer, pioenrozen en granaatappel. Hij blijft verrassend goed hangen voor een body mist!

In een flacon zit 250 ml, want behoorlijk veel is, maar omdat je het over je hele lichaam kunt spuiten en ze maar zo’n 3 tot 5 uur blijven hangen, zul je ook wat meer gebruiken dan een normale eau de toilette. Ik kocht deze body mists tijdens de sale in Amerika voor $3 en $4,50. Een koopje! Hier in Nederland kosten de Victoria Secret Body Mists €12,00. Een behoorlijk verschil, maar nog altijd goedkoper dan een vliegticket naar de VS ;).

Liefs, Laura

13 thoughts on “Victoria’s Secret Body Mists

  1. I loooooooove victoria Secret bodysplashes! Ik heb er een stuk of 5 denk ik en ze ruiken allemaal even heerlijk! Ik heb ook een paar bodybutters die trouwens echt heeel fijn zijn!

  2. Lijken me heerlijke geurtjes! Ik heb nog nooit iets van Victoria’s Secret geprobeerd, maar ben dan ook nog nooit in de VS/Schiphol geweest ;-)

  3. Ik zou zo graag ook eens wat bodymists van Victoria’s Secret willen hebben, maar helaas geen winkel in de buurt… En voorlopig niet echt plannen om richting Amerika te reizen ;)

  4. Erg leuk,alleen jammer dat het hier niet tekoop is.Vind het dan ook erg overdreven om tezeggen goh laat ik ff naar schiphol gaan voor een bodysplash.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.