Een nieuw begin…

Categoriën Personal

beautybloggin

Voor jullie is vandaag misschien gewoon het begin van een nieuwe maand, maar voor mij is het een begin van nog meer nieuwe dingen. Er gaan een aantal dingen veranderen in mijn leven, dus ik vond het wel weer eens tijd voor een persoonlijke update. Laten we beginnen met het leukste: ik ga vanaf nu fulltime aan Beauty Addicts werken!

Zoals jullie misschien wel weten, werkte ik vanaf begin december bij Care Cosmetics, een distributeur voor cosmeticamerken (o.a. PUPA). Mijn werkzaamheden bestonden vooral uit het onderhouden van de social media, het opzetten van een nieuwe webshop, vertalingen en teksten redigeren. Op zich een erg leuke functie die mij op het lijf geschreven leek. Toch bleek de functie niet helemaal bij mij te passen. Zonder er al te veel over uit te wijden, kwam het er eigenlijk op neer dat ik een beetje ‘te lief’ ben voor deze functie. Ik ben gewoon geen keiharde tante die mensen echt op hun donder kan geven als dingen te traag gaan of helemaal niet gedaan worden. Natuurlijk kan ik er wat van zeggen, maar als dat niet overkomt…

Anyway, gisteren heb ik mijn laatste werkdag gehad. Ik vind het ergens wel jammer, want ik had leuke collega’s om mee samen te werken, maar aan de andere kant ben ik ook blij dat ik nu eindelijk kan doen wat ik het allerliefste doe: bloggen. Het afgelopen half jaar was voor mij behoorlijk slopend. Ik werkte 36 uur in de week en als ik thuis kwam ging ik eten (vaak had mijn lief al gekookt), daarna aan het huishouden en Beauty Addicts werken en naar bed. Afspraken met vrienden moest ik weken of maanden vooruit plannen, want veel tijd had ik daar niet voor.  Zo’n ritme hou je even vol, maar ik heb vaak genoeg op het punt gestaan dat ik het echt niet meer trok.

En nu? Nu heb ik alle tijd. Ik ga voorlopig fulltime aan Beauty Addicts werken en misschien dat ik nog een parttime baan ergens anders vind. Ik zit bomvol ideeën voor de site en kan niet wachten om ze uit te voeren. Ik houd jullie nog even in spanning maar als alles goed gaat, zitten er een hoop leuke dingen aan te komen.

Ook erg fijn: ik kan weer vaker naar pers events! Met de trein i.p.v. met de auto, maar dat maakt niet uit. Ik vind pers events altijd erg leuk om te bezoeken! Ook kan ik weer actueler zijn met reviews van nieuwe producten en collecties. Perspakketjes die bezorgd werden, kon ik vaak pas vrijdagmiddag ophalen want dan was ik vrij. Voor of na mijn werk ging niet i.v.m. de openingstijden van het postkantoor en mijn werktijden. Nu hoeven jullie dus niet meer wekenlang te wachten op die swatches en reviews van limited editions (heel irritant als je die na de review nog maar een paar dagen kan kopen!), nieuwe collecties en producten. Hoera!

30 day shred

Verder heb ik nu ook weer tijd om te sporten en gezonder te eten. Geen tijd is geen excuus meer. Ik was begonnen met 30 day shred (fitnessprogramma), wat me erg goed beviel, en was bij dag 20 van de 30. Toen kreeg ik het onwijs druk, ging een weekendje naar Londen met m’n vriend (ontspanning, heerlijk!) en was ik helemaal uit het ritme. Zonde! Vanaf vandaag ga ik weer beginnen met Weight Watchers, want daar ben ik een paar jaar geleden ook 15 kilo mee afgevallen. Daar zitten er inmiddels weer 5 van aan. Dat ligt niet aan Weight Watchers, maar gewoon aan mezelf. Ik heb me te vaak laten gaan de afgelopen tijd, zo simpel is het. Mijn doel is om 10 kilo af te vallen in 3 maanden. Ik hoop dat dat in combinatie met sporten gaan lukken. Ik ga een maand lang sporten (voornamelijk zwemmen, want dat vind ik heel erg leuk!) bij een sportschool hier in de buurt (via Albert Heijn kon je sparen voor een maand lang gratis sporten daar) en daarna ga ik weer beginnen met 30 day shred. Als ik dan echt de smaak te pakken heb, ga ik misschien nog verder met Insanity, maar dat moeten we allemaal nog maar eens zien ;). Vinden jullie het leuk om weekelijks of eens in de twee weken een verslagje te lezen van mijn ‘Fit For Summer’ avonturen?

Ik zit in ieder geval vol plannen voor Beauty Addicts en hoop deze binnenkort ook met jullie te kunnen delen. Grappig dingetje trouwens: toen ik gisteren het kantoor van Care verliet, scheen de zon me voor het eerste sinds lange (hele lange!) tijd weer tegemoet. Het is een teken ;).

Have a lovely day, beauty addicts! xoxo

Liefs, Laura

15 thoughts on “Een nieuw begin…

  1. Fijn dat je je zo goed voelt bij de keuze en kiest om voltijds voor je blog te gaan! Dat vind ik echt wel knap! En als mede-weight watcher wil ik je ook alvast daarmee heel veel succes wensen!

  2. Leuk om je plannen te lezen! En gaaf dat je nu kunt gaan doen wat je het allerleukste vind namelijk bloggen! Ik wens je dan ook heel veel succes met je blog en je plannen! En ik zal je zeker volgen! En ben benieuwd naar het afvallen! Ben zelf ook net 25 kilo afgevallen in 3/4 jaar, dmv gezond eten en sporten! Lieve groetjes Mandy

  3. Ik weet hoe lastig de keus is om een fulltime baan te laten schieten voor je blog, spannend maar het loont alle moeite kan ik je vertellen. Ben er zelf sinds kort parttime bij gaan werken en dat bevalt me toch stukken beter dan een fulltime baan erbij.

    Succes de komende tijd, het is heerlijk om tijd te hebben om voor jezelf te kiezen! :)

  4. Wat leuk dat je nu full time gaat bloggen! En veel succes met het sporten!! Ik zit aan dag 15 van 30 DS!! I love it! Van mij mag je wekelijkse updates geven.. doe ik ook :)
    Eefje

  5. wat jammer van Care Cosmetics maar je moet je er zelf ook prettig bij voelen. Fijn dat het wel op een fijne manier afgesloten is en nu kan je doen wat jij het liefste wilt. heel veel succes met alles en jij komt er wel, daar ben ik van overtuigd:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.