Fit For Summer Update #1

Categoriën Personal

fit for summer update 1

Op 1 juni kwam er een blogpost online over ‘Een nieuw begin‘. Ik vertelde hierin dat 1 juni voor mij niet alleen een nieuwe maand was, maar een nieuw begin voor een hele hoop dingen. Hier kun je die blogpost nog even teruglezen. Ik vertelde onder andere dat ik weer zou gaan sporten en weer zou beginnen met Weight Watchers. Vandaag een update. Hoe staat het ervoor?

Deze update heeft niet voor niets zo lang op zich laten wachten. Echt goed gaat het namelijk niet met mijn ‘Fit For Summer’ projectje, en da’s minder leuk om te vertellen dan wanneer het heel goed gaat. In drie weken tijd ben ik 0,3 kg afgevallen. Driehonderd gram. Drie ons. Oke, ze zijn eraf, maar ik had toch wel op iets meer gehoopt. Aan Weight Watchers heb ik me keurig gehouden. Voor wie niet weet hoe Weight Watchers werkt, lees deze en deze blogpost even. Ik ben binnen mijn puntenaantal gebleven, maar door de vele etentjes die gepland stonden (lees: drie keer in één week) heb ik wel vaak mijn extra propoints moeten gebruiken. Dat geeft niet, want daar zijn ze voor, maar als je ze niet gebruikt gaat het afvallen natuurlijk wel sneller.

Het sporten is een ander verhaal. Ik had gepland om een maand lang te gaan sporten, zwemmen, bij een sportschool hier in de buurt. Sporten kost daar normaal zo’n 40 euro per maand, maar ik had via de Appie gespaard voor vier weken gratis sporten. In mijn hoofd had ik zitten dat 9 juni de laatste dag was waarop je de spaarkaart in kon leveren en dus ging ik – last minute als ik ben – op 9 juni met mijn volle spaarkaart naar de sportschool om hem in te wisselen. Wat bleek? De laatste dag was op 7 juni en ik was dus twee dagen te laat. Balen, maar het was niet anders. Nu kon ik eerder beginnen met 30 Day Shred weer op te pakken. Ook hier was mijn timing niet echt geweldig. Ik begon weer met dag 1, wat weer behoorlijk wennen was, maar de twee dagen daarna was ik niet thuis en dagen daarna was het bloedheet waardoor buiten sporten of in huis er echt niet in zat.

Dus eh, ja. Waar ik in het eerste artikel zei dat er geen excuses meer waren om niet te sporten, weet ik ze toch iedere keer weer te vinden (of te verzinnen). Kan iemand mij een schop onder m’n kont geven?  Fit voor de zomer gaat sowieso niet meer lukken, want de zomer is al aangebroken, maar misschien fit in de zomer dan?

Liefs, Laura

7 thoughts on “Fit For Summer Update #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.