Budgettip: Etos toilettas

Categoriën Tips & Tricks

Etos toilettas

Toen ik in mei terugkwam van een vakantie naar Mallorca en mijn koffer uitpakte, zag ik dat mijn beautycase gesneuveld was. Nou ja, hij was niet helemaal kapot, maar de spiegel binnenin lag aan diggelen en er zat een dikke deuk in. Het was ook niet echt een stevige beautycase, maar meer een koffertje met een spiegeltje erin die ik ooit eens bij Action gekocht had voor een paar eurie. In ieder geval, ik moest dus een andere beautycase of toilettas hebben en alsof Etos mijn gedachten kon lezen, kwam er diezelfde week nog een pakketje binnen met daarin deze toilettas. En wat ben ik er blij mee. Ik vind hem zo geweldig dat ik deze tip gewoon met jullie móest delen. Wat hem zo geweldig maakt? Dat lees je verder!

Etos toilettas

Van de buitenkant ziet hij er gewoon uit als een normale toilettas. Er zit een plastic laagje omheen zodat hij nog waterdicht is ook. Handig als je hem meeneemt in de douche op de camping bijvoorbeeld. Ook is hij door de plastic laag gemakkelijk af te doen als hij een beetje vies is. Ik vind het niet de mooiste toilettas ooit, maar wel enorm praktisch!

Etos toilettas

Etos toilettas

Wat ik zo fijn vind aan deze toilettas zijn de elastieken banden binnenin. Per-fect voor kwasten. Kwasten met een dikke steel, zoals poederkwasten, maar ook dunne oogschaduwkwastjes passen erin. Wat een uitvinding!

Etos toilettas

Nog meer elastieken banden. Deze zijn wat groter er daarmee erg geschikt voor deo’s, nagellakremover, zonnebrand, tandpasta of wat er ook maar in past.

Etos toilettas

Hij is lekker groot, dus er kan veel in. Belangrijk voor een beauty addict zoals ik. Aan de andere kant van de tas vind je een ritsvak met daarin twee vakken. Echt, hier kan zo veel in! Een haarborstel, een dagcrème, gezichtsreiniger, stylingproducten, oogschaduwpaletten, shampoo, conditioner, douchegel… In het kleinere vakje stop ik de kleinere producten zoals blush, losse oogschaduws, mascara, lipsticks etc. Je hoeft niet alles uit te stallen in de badkamer of het douchehokje, want je kunt overal gemakkelijk bij. Gewoon alles openritsen!

Etos toilettas

Ik moest deze tip gewoon even met jullie delen. Het is één van de meest praktische toilettassen die ik ooit gezien heb. En dat voor maar €7,99!

Deze Etos toilettas kost €7,99 en is onderdeel van de Etos zomercollectie (tijdelijk verkrijgbaar!) 

Liefs, Laura

13 thoughts on “Budgettip: Etos toilettas

  1. Had ‘m inderdaad al ergens anders voorbij zien komen, hartstikke handig lijkt ie.
    Ik hoef ‘m alleen niet, daar neem ik nog even te weinig make-up voor mee, én ik heb nog een leuke. ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.