Aziatisch sheet masker

Categoriën Huidverzorging

Beautybox juni 2013

Dit Aziatische sheet masker van Vanedo Beauty Friends komt uit de Beautybox van deze maand. Mijn eerste echte Aziatische sheet masker. Razend benieuwd was ik ernaar! Ik had zo veel goed gehoord over Aziatische sheet maskers! Ik had al eens eerder sheet maskers geprobeerd, maar dat waren van die dingen die nauwelijks vochtig waren en helemaal niets deden voor mijn huid. Deze zou anders moeten zijn en dus probeerde ik hem gelijk uit.

De verpakking staat vol Aziatische tekens die ik niet kan lezen, maar gelukkig staat er ook een Engelse tekst op die ik wél begrijp. Het is eigenlijk heel simpel: je haalt het masker uit de verpakking, vouwt het uit elkaar, legt het op je gezicht en laat het 20 minuten zo zitten. Tip: bewaar je masker in de koelkast voor extra verkoeling! In de winter kun je hem ook even in een pannetje warm water leggen, als je juist behoefte hebt aan een lekker warm masker.

Aziatisch Sheetmasker Vanedo Beauty friends

Maar eh, een sheet masker, wat is dat nou precies? Sheet Masks zijn papieren of in dit geval katoenen maskers gedrenkt in een natuurlijke huidverzorgingsemulsie of gel vol voedingstoffen en ingredënten voor een snel en effectief resultaat. Het makkelijke is dat je ze gelijk kunt gebruiken. Je hoeft niets te mengen, geen geknoei met crème, je legt gewoon het masker op je gezicht en klaar.

Vanedo Beauty Friends heeft 20 verschillende soorten sheets masks. Elk masker bevat andere ingrediënten en is geschikt voor een bepaald huidtype of heeft een ander soort doel. Ik heb de ‘Herb’ variant, eentje die geschikt is voor de gevoelige huid. “De biologische kruidenextracten reinigen de huid terwijl het deze jong en gezond houdt.” Toen ik het masker uit de verpakking haalde, zag ik al gelijk dat dit masker anders is dan degenen die ik hiervoor geprobeerd had. Deze is écht goed vochtig en plakt hierdoor goed aan de huid. Eenmaal aangebracht op de huid merkte ik een heel licht tintelend gevoel, maar totaal niet vervelend. Eerder een tinteling waardoor je echt het idee hebt dat het werkt. Na 20 minuten haalde ik het masker eraf (zó fijn dat dat zo gemakkelijk gaat!) en bleef er nog een laagje gel achter op mijn huid. Dat heb ik nog even ingesmeerd en in laten trekken. Er bleef een plakkerig laagje achter maar na een tijdje was dat ook verdwenen. Mijn huid voelde súpergehydrateerd aan, heerlijk! Ik heb geen voor- en nafoto voor jullie, want veel verschil zie je niet, maar ik vóel zeker verschil!

Yes, ik ben fan van de Vanedo Beauty Friends sheet maskers en wil er nog veel meer proberen! Dat wordt nog moeilijk kiezen uit die 20 varianten, maar gelukkig zijn ze lekker betaalbaar.

Vanedo Beauty Friends Sheets Maskers zijn verkrijgbaar bij BBCreamShop voor €1,25 per stuk.

Liefs, Laura

16 thoughts on “Aziatisch sheet masker

  1. Als ik zo snel even kijk zie ik Koreaans en Japans. Dan weet je welke talen die ‘tekens’ zijn haha! Bovenaan, dat 허브, is Koreaans en je spreekt het uit als ‘hobeu’, en de andere ‘tekens’ zijn Japans. Het masker klinkt heel fijn! Ik ben er benieuwd naar. Misschien dat ik eens ga kijken of ze ergens te bestellen zijn!
    Xoxo Daphne

      1. Ik kan een beetje Koreaans, vandaar! Is een mooie taal, maar het heeft veel regels. Niet zo zeer grammaticaal, maar vooral over hoe je tegen iemand praat. Wij zeggen alleen ‘u’ en ‘jij’, zij hebben 3 vormen. De manier waarop je tegen een persoon praat wordt bepaald door je plaats in de maatschappij. Een ouder iemand, iemand met een hogere baan dan jij of iemand voor wie je veel respect hebt spreek je dus anders aan dan een vriend of vriendin, en die spreek je dus ook weer anders aan dan kinderen. Heel apart, maar als je een keer tijd teveel hebt is het zeker iets interessants om eens naar te kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.