Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion +

Categoriën Huidverzorging

Clinique Dramatically Different moisturizing Lotion plus

De Dramatically Different Moisturizing Lotion van Clinique is onwijs populair. Elke 4,87 seconden (!) wordt ergens ter wereld een flacon Dramatically Different Moisturizing Lotion verkocht. En nu hebben dermatologen van Clinique de samenstelling van dit “gele wonder‟ aangepast. De nieuwe Dramatically Different Moisturizing Lotion + (let op het plusje) zou 50% meer hydratatie bieden, zonder toevoeging van extra olie, en de huis met 54% versterken in 8 weken. Ik testte hem uit.

Clinique Dramatically Different moisturizing Lotion plus

Het eerste dat ik me afvroeg: why change a winning team? Als de Dramatically Different Moisturizing Lotion zo succesvol is, waarom zou je de formule dan veranderen? Clinique zegt hierover het volgende:

“De wereld verandert. Huidverzorgingstechnologie verandert. Dus wij veranderen ook. Clinique doet voortdurend onderzoek naar nieuwe ingrediënten en technologieën, met als resultaat geavanceerde producten waarvan klanten optimaal kunnen profiteren. Meer dan ooit tevoren heeft de huid nu extra ondersteuning nodig.

Er kwamen steeds meer mensen met klachten die ze omschreven als een droge en doffe huid met rode vlekken, jeuk, branderigheid, uitslag… kortom: een ongezonde huid. De dermatologen wijten deze symptomen maar aan één ding: een afgenomen beschermfunctie. De nieuwe Dramatically Different Moisturizing Lotion +  behoud de gezonde basis en zorgt voor een betere weerstand tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ook al gebruik je het beste hydraterende product dat er bestaat, als de huidbarrière niet goed functioneert, verdampt het vocht. Hydrateren en herstellen van de huidbarrière gaan dus hand in hand.”

Aha, duidelijk. De wereld verandert, mensen veranderen en er was kennelijk behoefte aan. Ik had er ook behoefte aan. Ik heb de normale Dramatically Different Moisturizing Lotion ook eens geprobeerd, maar deze was voor mij helaas niet hydraterend genoeg. Deze nieuwe versie zou 50% meer hydrateren, dus ik was benieuwd!

Clinique Dramatically Different moisturizing Lotion plus

Ik kan er eigenlijk heet kort over zijn: de Dramatically Different Moisturizing Lotion+ is echt anders dan zijn voorganger. Om de huid extra te hydrateren bevat de lotion hyaluronzuur, glycerine en ureum. Stuk voor stuk ingrediënten die er bekend om staan de huid te hydrateren. Om deze hydratatie te behouden en de huidbarrière te versterken is er een mengsel van uitgeperste zonnebloempitten, gerstextract en komkommerextract aan toegevoegd.

Ik merk dat de Dramatically Different Moisturizing Lotion+ mijn huid een stuk beter hydrateert dan zijn voorganger. Sterker nog, ik heb geen serums of andere aanvullende verzorgingsproducten nodig om mijn huid in balans te krijgen. De Dramatically Different Moisturizing Lotion+ is voldoende. Mijn huid voelt na aanbrengen heerlijk zacht, glad en gehydrateert aan en dat blíjft zo gedurende de dag. Het duurt even voordat de lotion helemaal is ingetrokken, maar dat vind ik niet erg. De vorige versie werd door mijn huid opgeslurpt en ik had vrijwel direct daarna behoefte aan nog meer hydratatie. Dat is bij deze vernieuwde versie totaal niet het geval. Jammer dat er geen SPF in zit, die zul je apart aan moeten brengen, maar ook wel weer begrijpelijk omdat sommige mensen daar niet goed op reageren en Clinique zich daar erg mee bezig houdt. Ook fijn dat het in een pompflacon zit – net als zijn voorganger trouwens – dat vind ik altijd wel fijn en hygiënisch werken.

Eerlijk is eerlijk, ik ben onder de indruk van deze nieuwe Dramatically Different Moisturizing Lotion+! Ik was een beetje sceptisch en dacht dat het misschien gewoon een marketingtruc was, maar dat is het niet. De Dramatically Different Moisturizing Lotion+ is echt anders en perfect voor mijn droge, vochtarme huid. Ja, ik kan zeggen dat ik fan ben van de Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+! Een absolute aanrader wanneer je een droge of gecombineerd droge huid hebt. Heb je een vette huid? Dan is de Dramatically Different Moisturizing Gel misschien wel wat voor jou.

De Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ is vanaf nu verkrijgbaar bij de Clinique verkooppunten (Douglas, ICI Paris XL, De Bijenkorf etc) en op www.clinique.nl. Een pompflacon van 50 ml kost €26.40  en 125 ml kost €50.80. 

Liefs, Laura

5 thoughts on “Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion +

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.