Gezocht: testpersoon voor Skinetica

Categoriën Huidverzorging

Skinetica Anti Blemish

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Skinetica. Dit Britse merk heeft slechts één product: een reiniger die onzuiverheden en puistjes als sneeuw voor de zon zou doen verdwijnen. Al na drie dagen zou je verschil moeten zien. Dat klinkt indrukwekkend! Ik googelde naar reviews en deze waren eigenlijk allemaal positief, velen waren zelfs razend enthousiast. Mijn interesse was gewekt. Er was slechts één ‘probleem’: ik heb zelf eigenlijk zelden last van onzuiverheden en puistjes, dus ik zou het zelf niet kunnen testen. Dat maakt mijn interesse naar de werking van dit product echter niet minder en ik denk dat het – als het daadwerkelijk doet wat het belooft – voor velen van jullie een uitkomst kan zijn. Daarom ben ik op zoek naar een persoon die Skinetica graag zou willen proberen. Lijkt het je wat? Lees dan verder.

Skinetica directions ingredients

Voordat je dit goedje op je gezicht smeert, is het misschien wel handig om wat meer achtergrondinformatie te hebben.

Skinetica dient twee keer per dag (‘s ochtend en ‘s avonds) met een wattenschijfje op de getroffen gebieden te worden aangebracht op een schone en droge huid. Laat het even aan de lucht drogen voordat je eventuele make-up, dag- of nachtcrème aanbrengt.

Wat belooft Skinetica?

 • Zoals gezegd zou je al na 3 dagen gebruik verschil kunnen zien. De meeste mensen zien verschil na 4 tot 5 dagen.
 • Het bevat geen agressieve chemicaliën. Het product bevat slechts 4 ingrediënten: water, ethyl alcohol, parfum en ammonium chloride. Als je liever geen alcohol in je huidverzoringsroutine gebruikt, kun je dit product beter niet gebruiken.
 • Het is huidvriendelijk, zonder bijwerkingen en dermatoligisch getest. Uit die test kwam het volgende: “No evidence of any skin disorder was detected in the test area of any of the 30 panelist after conducting patch testing for 24 hour, 48 hour and 72 hours according to the internationally recognised guidelines of ICDRG (International Contact Dermatitis Research Group).”
 • Het product is niet vettig, niet giftig, vlekt niet en zal je kleding of beddengoed niet verkleuren.
 • Je voelt het niet zitten op de huid
 • Het is gedurende 12 uur werkzaam. Vandaar dat je het twee keer per dag aan moet brengen. Wassen tijdens die 12 uur heeft geen invloed op de doeltreffendheid ervan.

Ben jij degene die ik zoek?

 • Skinetica is ontwikkeld voor de huid met onzuiverheden, puistjes en/of acné. Vanzelfsprekend moet de testpersoon hier dan ook ‘last’ van hebben.
 • Je brengt Skinetica twee keer per dag aan. Eenmaal ‘s avonds voor het slapen gaan, na het verwijderen van alle make-up en/of huidcrèmes, en in de ochtend, na het reinigen van je gezicht en vóór het aanbrengen van eventuele make-up. Skinetica zal niet werken als je het over make-up of crèmes heen aanbrengt.
 • Je bent bereid om voor- en nafoto’s te maken. Deze worden gepubliceerd op BeautyAddicts.nl.
 • Je gebruikt Skinetica een maand lang
 • Na een maand stuur je je voor- en nafoto(s), bevindingen, ervaringen (= uitgebreide review) per mail na mij op.
 • Je mag het product houden

Ben jij degene die ik zoek? Geef je dan op! Stuur een mailtje naar beautyaddicts@live.nl met daarin je naam, leeftijd en huidprobleem. Bij voorkeur stuur je ook al gelijk een foto van jezelf/huidprobleem mee. Opgeven kan tot en met 23 juli 2013. De uitgekozen persoon krijgt vanzelf per e-mail bericht.

Wil je meer informatie over Skinetica of het product zelf al aanschaffen? Kijk dan op de website van Skinetica.

Liefs, Laura

2 thoughts on “Gezocht: testpersoon voor Skinetica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.