Kardashian Glow

Categoriën Huidverzorging

Kardashian Glow

Dat de Kardashians hot zijn, hoef ik jullie niet meer te vertellen. Ze zien er altijd perfect gestyled uit en stelen de show op de rode loper. Inmiddels hebben ze een eigen cosmeticalijn en nu is er ook een Kardashian bruiningslijn, Kardashian Glow, van de makers van het topmerk Australian Gold. Ik testte de Dark Bronzer en de Tan Extender. Kijk je mee naar mijn review?

Kardashian Glow Collection

De Kardashian Glow Collection bestaat uit drie bruiningsproducten en een bodylotion die je net zo’n prachtige bruine teint als de Kardashians zouden geven.

Kardashian Glow

Ik testte de Dark Bronzer en de Tan Extender.

Kardashian Glow Dark Bronzer

De Kardashian Glow Dark Bronzer zou een karameldronkere bruining geven. Het product is geschikt voor onder de zonnebank en zonnebaden in de zon. Het  zorgt ervoor dat je extra snel bruin wordt, maar bevat geen UV-filter. Vergeet dus niet om je ook in te smeren met een SPF! De bruiningslotion bevat een mix van donkere bronzers (o.a. melanine, tyrosine, zwarte walnoot, wortel en karamel), waardoor je ongekend snel een intens gebruinde teint zou krijgen. Het ‘Rejuvacell Anti-Aging Complex’ op basis van o.a. vitamine A, E, wijndruifextract en Henna stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen, zodat de huid er jeugdig en stralend uit blijft zien. De ‘Mattifying Formula’ op basis van Lavasteenpoeder zorgt ervoor dat je huid niet gaat glimmen.

Ik denk dat deze bruiningslotion ook een zelfbruiner bevat, want als je je ingesmeerd hebt, moet je wel even je handen wassen. Toch heeft hij niet zo’n typische chemische zelfbruinergeur. Hij ruikt juist lekker fruitig en een beetje zoet naar limoen en nectarine.

Kardashian Glow Dark Bronzer resultaat

Natuurlijk heb ik deze bronzer ook even getest toen we vorige week een paar mooie, zonnige dagen hadden. Ik bracht eerst de bronzer aan. Deze trok gelukkig lekker snel in, dus ik kon niet lang daarna mijn zonnebescherming al aanbrengen (spf 30). Ik ging naar buiten, at mijn lunch in de zon en slechts 15 minuten later zag ik al kleurverschil! Op bovenstaande foto zie je de lijn van mijn broekje lopen. De rand is een beetje verbrand (gelukkig kwam ik daar dus al snel achter!), maar dat komt doordat ik niet goed onder de rand van mijn broekje gesmeerd heb met de zonnebescherming. Mijn broekje kroop iets omhoog toen ik ging zitten, waardoor die rand dus iets verbrand is. De rest is gewoon mooi egaal bruin. Ik was echt verbaasd over hoe snel ik dit kleurtje had gekregen!

Let er wel op dat je niet te lang en te vaak onder de zonnebank gaat of gaat liggen bakken in de zon. De zon is goed voor je, maar te veel zon niet. Lees ook nog even mijn artikel over veilig zonnen.

Kardashian Glow Tan Extender

De Tan Extender is een heerlijke bodylotion die je huid verzorgt, verstevigt en je bruine teint lang vasthoudt. Ik vind hem erg fijn. Hij smeert fijn, trekt snel in, plakt niet, is lekker verfrissend, verkoelend, en heeft een lekkere zachte bloesemgeur. Deze ga ik veel gebruiken deze zomer!

Hoewel ik erg te spreken ben over beide producten, vind ik de prijzen wel wat aan de hoge kant. Voor een flacon van 400 ml van de Dark Bronzer betaal je bijna 100 euro! De Tan Extender is gelukkig een stuk goedkoper (€ 37,95) maar nog wel aan de dure kant voor een body lotion. Wil je de producten een keer proberen en niet gelijk zo veel geld uitgeven? Dan zijn er ook nog sachets van 15 ml, genoeg voor één keer gebruik, die een stuk voordeliger zijn.

Verkoopprijzen:

• Kardashian Glow Intensifier Deluxe € 79,95/400 ml en € 11,95/sachet 15 ml
• Kardashian Glow Natural Bronzer € 94,50/400 ml en € 13,95/sachet 15 ml
• Kardashian Glow Dark Bronzer € 99,95/400 ml en € 14,45/sachet 15 ml
• Kardashian Glow Tan Extender € 37,95/400 ml en € 4,95/sachet 15 ml

De Kardashian Glow producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland en België. Voor meer informatie is er de website: www.australiangolddirect.com

Liefs, Laura

8 thoughts on “Kardashian Glow

  1. Deze bronzer bevat inderdaad zelfbruiner. Dit soort bronzers bevatten altijd DHA, wat ook het hoofdbestanddeel is van zelfbruiners. De kleur is nu vast heel mooi maar zo gauw je jezelf wast, spoelt het grootste deel van de kleur mee weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.