The Body Shop Brazil Nut is terug!

Categoriën Huidverzorging

The Body Shop Brazil Nut

Hij is terug van weggeweest: de Brazil Nut lijn van The Body Shop! Yeah! The Body Shop luistert naar haar klanten en daar ben ik enorm blij mee. Na veel vragen van klanten is de Brazil Nut lijn terug in de winkels én ook nog eens uitgebreid.

The Body Shop Brazil Nut Cream Scrub

Brazil Nut, wat is dat eigenlijk voor ingrediënt en wat doet het voor je huid? In het Nederlands heet het de paranoot. The Body Shop haalt deze kleine noot uit het regenwoud van Peru. Nou ja, de plaatselijke notenverzamelaars doen dat voor hen. De paranoot bevat fantastische verzorgende eigenschappen en een hoge concentratie antioxidanten. Voor de  nieuwe Brazil Nut-collectie heeft The Body Shop de meest verzorgende ingrediënten vermengd met pure Community Fair Trade-paranotenolie. Het resultaat is een geweldig verzachtende en vochtregulerende lijn met een typerende geur.

The Body Shop Brazil Nut Cream Scrub

The Body Shop Brazil Nut Cream Scrub

Toen ik de pot met scrub openmaakte, wilde ik bijna een lepeltje pakken en een hapje nemen. De scrub ziet er niet alleen heerlijk eetbaar uit, hij heeft ook een foody geur. De geur van paranootolie dus. Hij bevat zowel grote als kleine scrubdeeltjes. Ik gebruik hem graag op mijn benen, voor het scheren, met als resultaat heerlijk zachte en gladde benen. Voor de rest van mijn lichaam vind ik hem iets te grof.

The Body Shop Brazil Nut Shower Cream

The Body Shop Brazil Nut Shower Cream

Dan de shower cream. Ik hou van shower creams. Ze zijn net iets zachter dan shower gels en drogen mijn huid niet zo uit. Na het douchen smeer ik alleen mijn benen nog even in met een body butter, de rest is eigenlijk niet nodig omdat deze shower gel bij mij geen droge huid achterlaat. De geur is net als de body scrub warm, exotisch en foody.

The Body Shop Brazil Nut Shower Cream

De Body Mist is mijn minst favoriete product uit deze lijn. Begrijp me niet verkeerd, ik vind de Brazil Nut geur erg lekker maar ik hoef hem niet continu te ruiken. De Body Mist is een verfrissend geurwatertje die het beste tot zijn recht komt in combinatie met de andere producten uit de Brazil Nut lijn. Omdat de concentratie parfum laag is, kun je hem over je hele lichaam sprayen maar zal je ook regelmatig bij moeten sprayen want de geur blijft niet lang hangen. Een aanrader voor hen die helemaal weg zijn van de Brazil Nut geur.

Tja, die Brazil Nut geur, hoe kan ik die nu het beste omschrijven? Het is een hele typische geur, dat zeker. Notig, exotisch, een beetje zoet en vooral foody dus. Daar moet je maar net van houden. Bij enkele producten van de Chocomania lijn van The Body Shop, die ook zo’n foody geur hebben, werd ik er soms een beetje misselijk van. Bij deze Brazil Nut producten heb ik daar gelukkig geen last van. Wel moet ik zeggen dat ik de geur meer iets voor het najaar vind dan in de zomer. Ik laat deze producten daarom nog even in de kast staan, om ze er in het najaar weer uit te halen. Mijn favoriete body producten voor deze zomer? De Vineyard Peach lijn van de Body Shop!

Prijzen: 

Brazil Nut Body Scrub 200 ml €15,-
Brazil Nut Shower Cream 250 ml €6,50
Brazil Nut Body Mist 100 ml €12,-

De Brazil Nut lijn bevat ook nog een Body Butter, Eau de Toilette, Zeepje  en Beautifying Oil. De producten zijn verkrijgbaar in de filialen van The Body Shop en in de online shop

Liefs, Laura

8 thoughts on “The Body Shop Brazil Nut is terug!

  1. Deze lijn van TBS laat ik echt staan. De geur vind ik echt verschrikkelijk. Geef mij maar satsuma, moringa, lemon of grapefruit. Heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.