Fit During Summer Update #2

Categoriën Lifestyle, Personal

fit during summer update 2

In de vorige Fit For Summer Update vertelde ik dat mijn poging om voor de zomer in shape te zijn (of in ieder geval iets in die richting) faliekant mislukt was. Ik was dan ook wel erg laat begonnen en vond nog altijd excuses om niet te gaan sporten, dus zo heel gek was het niet. Fit vóór de zomer ging in ieder geval niet meer lukken, dus dan maar fit tijdens de zomer. Da’s makkelijker gezegd dan gedaan als de barbecues je om de oren vliegen en het vaak te warm was om ook maar één stap te zetten, laat staan om te gaan sporten.

Tja, dat sporten wil nog niet echt lukken. Ik heb zó veel respect voor mensen die met 30+ graden gewoon nog even 5, 10 of zelfs 20 kilometer gaan hardlopen! Ik ben al blij als ik het red tot de vriezer om een ijsje te pakken… Sporten is gewoon niet mijn ding. Ik hou wel enorm veel van dansen. Dat heb ik ook jarenlang gedaan. Streetdance, hiphop, latin, balroom, modern… you name it. Ik vond alles even leuk. Ik zou het best wel weer op willen pakken, maar dan wel gezellig met iemand erbij die ik ken. Zwemmen vind ik ook superleuk! Ik kan urenlang baantjes trekken zonder écht moe te worden. Ik weet niet wat dat is. Ik ben altijd al een waterrat geweest volgens mijn ouders. Jaarabonnementen voor zwembaden of sportscholen met een zwembad zijn behoorlijk prijzig, maar misschien dat ik wel zo’n 10-rittenkaart neem of zo. Ik ben er nog niet over uit.

Ondanks dat ik de afgelopen maand amper gesport heb en wel genoten heb van feestjes en barbecues, ben ik wel afgevallen. Zelfs een stuk meer dan die 300 gram in 3 weken van de vorige keer. In iets meer dan een maand tijd is er 1,2 kilo af, in totaal dus 1,5 kilo. Niet echt iets om over haar huis te schrijven, maar het is eraf. Weight Watchers kost me vrijwel geen moeite om vol te houden, dus ik ga gewoon vrolijk door zo, in mijn eigen tempo. En met meer beweging moet het allemaal nét iets sneller gaan. Ik wil er nog minimaal 5,5 kilo af, dan ben ik weer op het gewicht waar ik een paar jaar geleden was toen ik 17 kilo afgevallen was, maar het liefst wil ik er 8,5 kilo af. Langzaam maar zeker gaat het me lukken :).

Liefs, Laura

6 thoughts on “Fit During Summer Update #2

  1. Goed bezig!! Ik zit sinds 2,5 maand op de sportschool en ben braaf elke week zeker 2 a 3 keer geweest, maar vorige week met die hittegolf had ik gewoon echt geen energie om naar de sportschool te gaan.

  2. Je bent goed bezig! Ik vind het ook moeilijk als het zo warm is, maar ik doe het gewoon rustig aan, de warmte doet de rest (zweten is goed!).. Geduld is een schone zaak;)

  3. Goed van je dat je alsnog bijna 2 kilo kwijt bent! Geeft lekker gevoel he. Zelf blijf ik, ook met dit weer, 2x per week hardlopen. En dan ‘s ochtends vroeg, voor de ergste hitte. Zo blijf ik toch goed op conditie. Als ik even een week skip, merk ik dat direct!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.