Rimmel Apocalips

Categoriën Lippen

Rimmel Apocalips

Niet al te lange tijd geleden kwam Rimmel met een nieuwe lipgloss: Apocalips. Rimmel noemt het zelf lip lacquer omdat deze lipgloss onwijs gepigmenteerd is. Een product met de prachtige glans van een lipgloss, de verzorging van een balsem en de pigmentatie en houdbaarheid van een lipstick. Rimmel Apocalips is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren, waarvan ik er vandaag 3 aan jullie laat zien. Is het wat?

Rimmel Apocalips applicator

Erg handig aan deze lipglossjes (zo blijf ik ze voor het gemak toch maar even noemen): de sponsapplicator heeft een soort reservoir. Hierdoor pak je in één keer genoeg product om beide lippen mee te bedekken. Werkt perfect! De sponsapplicator werkt trouwens nauwkeurig genoeg om de zeer gepigmenteerde kleur aan te brengen op je lippen. Ik heb geen lipkwastje nodig gehad.

Zoals gezegd laat ik in dit artikel drie kleuren aan jullie zien: Phenomenon, Celestial en Stellar.

Rimmel Apocalips 100 Phenomenon

Rimmel Apocalips 100 Phenomenon

Phenomenon is een nudekleur die mij helaas niet zo goed staat. De kleur doet mijn huid grauw lijken en hij gaat ook een beetje in de lijntjes zitten… Opzich wel een mooie kleur, maar niet voor mij.

Rimmel Apocalips 101 Celestial

Rimmel Apocalips 101 Celestial

Celestial is een oudroze kleur. Ik vind hem wel mooi!

Rimmel Apocalips 501 Stellar

Rimmel Apocalips 501 Stellar

Mijn favoriet van deze drie is Stellar. Deze kleur is in werkelijkheid iet meer koraal dan op de foto’s. Hij valt in ieder geval lekker op!

Maar zijn ze ook fijn? Hoe zit het met die beloftes? De Rimmel Apocalips Lip Lacquers glanzen mooi, voelen zacht en prettig aan op mijn lippen, plakken niet en blijven goed zitten. Ze houden ongeveer net zo lang als een gemiddelde glanzende lipstick. Dus alle beloftes worden waargemaakt! Een drankje overleven ze wel, maar na de lunch of het avondeten moet je even bijstiften. De kleur is niet compleet verdwenen, maar zit er gewoon niet zo mooi en egaal meer op.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg te spreken ben over de Rimmel Apocalips Lip Lacquers! Dat assortiment van 7 kleuren mag wat mij betreft best uitgebreid worden met nóg meer leuke kleurtjes!

Rimmel Apocalips Lip Lacquers kosten €10,99 per stuk en zijn te koop bij de bekende drogisterijen als Kruidvat, Trekpleister, Etos en DA.

Liefs, Laura

14 thoughts on “Rimmel Apocalips

  1. Hele mooie kleurtjes, de onderste kleur, Stellar, staat je echt super! Jammer genoeg kan ik zelf niet echt lipgloss verdragen, anders had ik zeker een kleurtje of 2 gekocht. :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.