NOTD: Summer Neon Nails

Categoriën Nagels

Sinful Colors Summer Peach

Ik hou van neon kleuren in de zomer! Niet dat ik nou een complete fluoriserende outfit aantrek, maar neonkleurige details zoals een print, sieraden of nagellak vind ik te gek! Zoals deze oranje neon nagellak van Sinful Colors bijvoorbeeld. Summer Peach heet ‘ie en het is een echte eye catcher!

Sinful Colors Summer Peach

Vaak dekken neon nagellakjes niet echt goed en dat is helaas bij deze van Sinful Colors ook het geval. Dit betekent dat je minstens drie of vier lagen nodig hebt om de lak dekkend te krijgen. Gelukkig is dit probleem gemakkelijk op te lossen door eerst een witte basislak aan te brengen. Vervolgens breng je, wanneer de witte lak enigszins droog is, de neonkleurige nagellak aan in 1 of 2 laagjes. De kleur komt zo nóg mooier uit en knalt van je nagels! Extra mooi wanneer je handen gebruind zijn!

Sinful Colors Summer Peach

Sinful Colors Summer Peach droogt semi mat op. Ook mooi, maar ik ging deze keer toch liever voor een glanzende finish en dus bracht ik er nog een glanzende sneldrogende topcoat overheen aan: Sally Hansen Insta-Dri, mijn favoriet.

Ik kocht Sinful Colors Summer Peach in Amerika. In Nederland is dit merk helaas (nog) niet in de winkels te koop. Je kunt ze wel bestellen bij de Nederlandse webshop aliceandjo.com voor €5,07 per stuk.

Wat vind jij van neonkleurige nagellak?

 

Liefs, Laura

10 thoughts on “NOTD: Summer Neon Nails

  1. Wat een mooi kleurtje! Ik ben in maart ruim 3 weken naar Amerika gegaan en kocht ook wat lakjes van Sinfull colors. Ze zijn zo goedkoop en hebben zoveel mooie kleurtjes! Deze neon vind ik ook super gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.