Swatches RARE Cherry Pie & Thief

Categoriën Nagels

Rare nail polish cherry pie thief

Deze twee lakjes van het (voor mij onbekende) merk RARE kocht ik tijdens mijn vakantie in mei op Mallorca. Ik liet ze in deze shoplog al even voorbij komen maar vroeg me af of jullie wel swatches wilde zien, aangezien dit merk toch niet verkrijgbaar is in Nederland. Een aantal van jullie gaven aan toch graag swatches te zien, dus bij dezen. Misschien ga jij zelf ook wel op vakantie en kom je toevallig dit merk tegen. Dan is het toch wel handig dat je in ieder geval van twee kleurtjes swatches hebt gezien en mijn mening erover gelezen hebt, toch?

Rare nail polish cherry pie thief

Ik heb geprobeerd wat meer over dit merk te weten te komen door te googelen, maar ik kwam niet verder dan enkele Spaanstalige blogs met een aantal swatches. Ik weet dat het te koop is in Spanje want ik kocht ze op Mallorca en op de achterkant van de potjes staat een Spaans adres in Madrid. Toch staat er ook ‘Made in France’ op, dus wellicht dat je het daar ook kunt vinden.

Rare nail polish cherry pie swatch

Dit is de kleur 047 Cherry Pie. Een creamy koraalrode kleur die dekt in twee laagjes.

Rare nail polish thief swatch

Rare nail polish thief swatch flash

049 Thief is een paarse kleur met een kleine shimmer erin die mooi weerkaatst in het zonlicht. De bovenste foto is zonder flits, de onderste met. Ook hiervan draag ik twee lagen, maar deze zijn wel behoorlijk dik. Misschien dat iemand anders drie dunne laagjes aan zou brengen om hem dekkend te krijgen.

Maar hoe is de kwaliteit van de lakjes? Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben! Hoewel het kwastje gewoon simpel rond lijkt en niet afgerond is aan de onderkant, lakt deze wel erg fijn. De substantie vind ik ook prima, niet te dun en niet te dik. De lak droogt best snel, binnen 5 minuten is de lak droog en uitharden gaat ook behoorlijk snel. Over de houdbaarheid kan ik op dit moment nog niet veel zeggen. Ik draag Cherry Pie nu drie dagen op mijn nagels en hij zit er eigenlijk nog perfect op, op wat tipwear na. So far so good! Ik betaalde voor deze nagellakjes slechts 2,95 per stuk en daarmee zijn het wat mij betreft echte budgettoppertjes!

Dus, als je dit merk op je vakantie tegenkomt, neem dan zeker een paar kleurtjes mee! Ik heb stiekem spijt dat ik het bij deze twee kleurtjes gelaten heb…

Liefs, Laura

10 thoughts on “Swatches RARE Cherry Pie & Thief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.