Mini Shoplog: Ydence & Hema

Categoriën Fashion, Ogen

Mini shoplog 22072013

Afgelopen weekend ging ik even de stad in en ging ik op uitnodiging naar de sale van de webshop Wear For Love. Ik kocht niet veel maar het zijn wel items die ik graag even aan jullie laat zien, dus vandaar deze mini shoplog!

Ydence Top Faith Blue

Bij Wear For Love kocht ik deze mooie donkerblauwe top van Ydence. Ik maakte een paar jaar geleden kennis met dit merk, toen het net gestart was, en ben er nog altijd erg tevreden over. Deze blauwe top met watervalhals heet Faith Blue. Aan de hals is een klein onopvallend gewichtje vastgemaakt. Hierdoor valt de top eigenlijk gelijk goed zodra je hem aantrekt. Daar is over nagedacht! Normaal kost deze top €49,95, maar tijdens de sale was hij voor de helft (€24,95). Score! Ik zal binnenkort ook nog een outfit maken met deze top, zodat je hem iets beter kunt zien.

Wear For Love is een webshop met mooie stijlvolle merken zoals Ydence, Nikkie by Nikkie Plessen, Fashionchick, Kardashian Beauty en meer. Wear For Love houdt regelmatig van deze dagen waarop je met flinke korting kunt shoppen en de kleding kunt passen. Als je daarvan op de hoogte gehouden wilt worden, kun je je het beste inschrijven voor de nieuwsbrief. Deze keer was het in Breda maar het is ook al een aantal keer in Amsterdam geweest. Op andere dagen kun je op afspraak langskomen op het hoofdkantoor in Breda, zodat je de kleding kunt passen.

Hema wenkbrauw potlood gel

Mijn wenkbrauwgel was op en aangezien ik die van HEMA erg fijn vind, kocht ik die opnieuw. De prijs is ook erg prettig; de HEMA wenkbrauwgel kost slechts €3,75. Eerder had ik de transparante versie, nu ging ik voor de gekleurde donkerbruine want die vond ik na vergelijken toch mooier staan. Ook kocht ik een donkerbruin wenkbrauwpotlood (€2,00) om mijn wenkbrauwen een beetje in de kleuren. Ik heb van mezelf al donkere en volle wenkbrauwen, dus ik vond wenkbrauwpotlood nooit echt nodig. Toch wilde ik het wel eens proberen en ik vind het eigenlijk best mooi staan. Het staat strakker en maakt de ooglook mooi af. Het is waar wat ze zeggen: je wenkbrauwen omlijsten je gezicht en zijn daarom superbelangrijk! Mochten jullie uitgebreide reviews van deze twee producten willen zien, of een artikel waarin ik uitleg hoe ik mijn wenkbrauwen doe, laat het me weten!

Liefs, Laura

8 thoughts on “Mini Shoplog: Ydence & Hema

  1. Ik hou echt van waterval tops! Alleen zijn ze soms moeilijk om te strijken. :p

    Veel youtubers die al volle wenkbrauwen hebben, gebruiken ook nog een potlood.Het maakt de wenkbrauwen (meestal) net iets strakker. Zelf ben ik te lui om mijn wenkbrauwen bij te tekenen, maar vind van mezelf dat ik het niet echt nodig hebt. Soms kan het wel mooi zijn, als ik er zin in heb. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.