Unboxing Beautybox Juni 2013

Categoriën Overig

Beautybox juni 2013

Ein-de-lijk is ‘ie daar dan: de Beautybox van juni! We hebben er erg lang op moeten wachten. Zo lang zelfs, dat hij pas eind juli binnenkwam. Het thema van deze box is ‘Summer Essentials’, dus ik verwacht veel zomerse producten. Aangezien de zomer ook lang op zich heeft laten wachten, past dat er in ieder geval al goed bij ;). Hopelijk was het het wachten waard. Kijken jullie mee?

Beautybox juni 2013

Daar is ‘ie dan. Ik zie veel zomerse producten en allemaal full size. Nice!

Beautybox juni 2013

Ah, NO-AD zonnebrand! Dit merk ken ik wel. Ik vind de zonneproducten van NO-AD altijd erg fijn! De after-sun is ook top! Deze zonnebrandcrème beschermt tegen UVA en UVB. Het bevat aloë vera extracten, vitamine E en cacaoboter. Deze ingrediënten staan ongeveer halverwege de ingrediëntenlijst, wat wil zeggen dat er best veel van in zit. Verder is de zonnebrand hypoallergeen, waterproof en zweetbestendig maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je je niet regelmatig in hoeft te smeren. Jammer dat de SPF redelijk laag is. Ik ga eigenlijk nooit lager dan SPF 15, maar aan het einde van mijn vakantie zal ik deze wel gebruiken :). Prijs: €4,99 voor en tube van 100 ml.

Beautybox juni 2013

Dit product ken ik ook, hoewel het merk nog niet heel bekend is volgens mij. Ik kocht een keer op de Libelle beurs een paar mascara’s en toen kreeg ik deze er gratis bij. Eerlijk gezegd heb ik hem nog niet geprobeerd en nu heb ik er dus twee, haha! De Slim Extreme 3D Slimming + Firming Cream van Eveline Cosmetics belooft de huid te verstevigen en de verschijning van vetweefsel (cellulitis) te verminderen. Hij heeft ook de Prix de Beauté van Cosmopolitan in 2010 gewonnen. Overigens staat bovenaan deze tube de datum 25-06-2013. Volgens mij is dat de houdbaarheidsdatum en die is dus verstreken… Dat vind ik best een slechte zaak! Via de Facebookpagina van Beautybox heb ik vernomen dat, als je een product hebt ontvangen dat over de datum is, een mailtje kunt sturen naar Beautybox en een vervangend product krijgt. Een prima oplossing, maar het had natuurlijk eigenlijk niet mogen gebeuren. Prijs: €19,95 voor een tube van 200 + 50 ml extra

Beautybox juni 2013

Jeej! Een Aziatisch sheet masker! Zo’n masker is gedrenkt in een verzorgende emulsie of gel en ze zijn onwijs populair. Ikzelf heb ook wel eens sheet maskers geprobeerd, maar nog nooit een echte Aziatische. Ik ben hier erg benieuwd naar! Prijs: €1,25 per stuk.

Beautybox juni 2013

Natuurlijk kan een waterproof mascara niet ontbreken in een zomerse box. Ik gebruik eigenlijk zelden waterproof mascara’s, ook niet als ik naar het zwembad of strand ga. Dan draag ik gewoon helemaal geen make-up, lekker makkelijk! Maar goed, misschien komt deze Maxi Waterproof Mascara van Miners nog eens van pas :). Prijs: €7,95 per stuk.

Beautybox juni 2013

Met deze Sublime Bronze zelfbruiner doekjes van L’Oréal ben ik ook erg blij! Het lijkt me zo gemakkelijk werken! Even een doekje over je lichaam en gezicht halen en klaar. Ik hou van zelfbruiners! In dit zakje zitten twee doekjes die je kunt gebruiken voor je gezicht, decolleté, armen en benen of je kunt 1 doekje gebruiken voor alleen je gezicht, decolleté en armen of alleen voor je benen. Prijs: €3,99 voor 2 doekjes.

Op zich ben ik best tevreden over deze box. Het zijn allemaal full size producten en er zitten een aantal producten in waar ik erg benieuwd naar ben. Jammer van dat ene product dat over de datum was, maar dat wordt netjes opgelost.

Ben jij ook benieuwd naar een product en wil je graag een review hiervan zien? Laat het me dan weten in de comments!

De BeautyBox kun je bestellen via www.beautybox.nl, alleen deze juni-editie is niet meer te bestellen. Het is namelijk iedere maand een verrassing wat er in de box zit. De eerst volgende box komt in augustus. De Beautybox kost maandelijks €14,95 incl. verzendkosten. Opzeggen kan ook iedere maand. Je zit er dus niet aan vast!

Liefs, Laura

7 thoughts on “Unboxing Beautybox Juni 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.