Oriflame Aimi Fine Fragrance Mists

Categoriën Parfum

Oriflame Aimi Fine Fragrance Mists

Een paar weken geleden vertelde ik jullie over de Victoria’s Secret Body Mists / Fragrance Mists / Body Splashes of hoe je ze ook wil noemen. En hoewel ze ook gewoon op Schiphol te koop zijn, hadden velen van jullie niet echt zin om daarvoor helemaal naar Schiphol te reizen, wat ik heel goed begrijp. Nu is Victoria’s Secret niet het enige merk dat Fragrance Mists in haar assortiment heeft. Het Zweedse cosmeticamerk Oriflame heeft ze bijvoorbeeld ook en die zijn gewoon te bestellen via de Nederlandse webshop of te koop tijdens een Oriflame Workshop. Ik dit artikel vertel ik je er meer over.

Oriflame Aimi Fine Fragrance Mists

Oriflame kende ik eigenlijk alleen maar van naam. Ik hoorde wel eens iets over Oriflame Workshops of “party’s” maar ik had verder geen ervaring met de producten. Daar is nu gelukkig verandering in gekomen en wat ben ik daar blij mee! Deze fragrance mists zijn in ieder geval heerlijk!

Oriflame Aimi Fine Fragrance Mists Mystic Caress

Er zijn drie verschillende geuren, waarvan Mystic Caress absoluut mijn favoriet is. Deze geur is heerlijk zwoel en sensueel. Perfect voor een warme, zwoele zomeravond. Ik heb de afgelopen dagen geen andere geur gedragen. Deze is perfect! Hij bevat geurnoten van pioenrozen, die er niet alleen prachtig uitzien maar ook nog eens heerlijk ruiken, noten van karamelthee (yum!) en een vleugje gember en agarhout.

Oriflame Aimi Fine Fragrance Mists Whispering Breeze

Whispering Breeze is een frisse, zachte geur. Hij bevat geurnoten van jasmijnthee, wilde roos en witte houtsoorten. Lekker voor overdag. Omdat de fragrance mists niet zo geconcentreerd zijn als een parfum of eau de toilette, kun je gerust overdag de ene geur dragen en ‘s avonds de andere. Na een paar uur is de geur toch vervlogen, dus je ruikt ze niet door elkaar. Overdag heb ik de afgelopen dagen deze Whispering Breeze opgespoten en ‘s avonds Mystic Caress.

Oriflame Aimi Fine Fragrance Mists Heavenly Blossom

Heavenly Blossom is gebasseerd op kersenbloesem, bloementhee en sandelhout. Deze geur vind ik nog het meest lijken op de Victoria’s Secret geuren. Hij is wat zoeter dan de andere geuren, maar gelukkig niet heel erg zoet.

Oriflame Aimi Fine Fragrance Mists

De body splashes van Victoria’s Secret zijn vaak erg zoet. Té zoet voor sommigen. Zoete geuren associeer ik met jong en speels, wat natuurlijk goed past bij het merk Victoria’s Secret.  Deze geuren van Oriflame zijn wat volwassener en warmer. Absoluut geen ‘oma geuren’, mocht ik je nu die indruk gegeven hebben, maar gewoon net een tikkie volwassener. Ik vind ze persoonlijk eigenlijk nog lekkerder dan die van Victoria Secret. Jep, dit zijn blijvertjes voor deze zomer!

Oriflame Aimi Fine Fragrance Mists

Ten slotte wil ik deze leuke toilettas van Oriflame nog even onder de aandacht brengen. Nou ja, toilettas… Oriflame noemt het de Exotic Flower Cooling Bag. Het is namelijk een beautycase en koeltasje in één! Ideaal voor je zonnebrand, drankjes en lippenbalsem als je naar het strand gaat. Zo blijft alles lekker koel! Hij is ontworpen door de Zweedse fashion designer en voormalig model Miss Zweden Valerie Aflalo. Afmetingen: 20,5 x 12 x 10 cm.

Wat vind jij van de Fragrance Mists en Exotic Flower Cooling Bag? Was jij al bekend met Oriflame en heb je misschien nog aanraders?

Prijzen:
Fragrance Mists €14,00 per stuk, maar nu in de webshop afgeprijsd naar €9,99!
De Exotic Flower Cooling Bag €13,00

Oriflame producten zijn verkrijgbaar via de Oriflame verkoopkanalen en via www.oriflame.nl.

Liefs, Laura

8 thoughts on “Oriflame Aimi Fine Fragrance Mists

  1. Ik ben nog helemaal niet bekend met deze producten. Maar ze lijken me erg fijn! Ben door jou nu vooral benieuwd naar Mystic Caress, die klinkt heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.