Yves Rocher Comme Une Evidence

Categoriën Parfum

Yves Rocher Comme Une Evidence

Lekkere, betaalbare parfums. Ik hou ervan. Comme Une Évidence van Yves Rocher is zo’n parfum. Het is niet voor niets het best verkochte parfum van Yves Rocher sinds 2004. Sinds de lancering van het parfum in 2003 zijn er wereldwijd al 18,5 miljoen exemplaren van verkocht. Er zijn verschillende varianten, dus voor ieder wat wils. De intense versie is de nieuwste variant van het Comme Une Évidence parfum en is vanaf september verkrijgbaar. Nog even wachten dus, maar toch wil ik jullie nu al graag meer vertellen over de populaire geurlijn.

Yves Rocher Comme Une Evidence

Even een stukje geschiedenis:

Comme Une Évidence werd voor het eerst in 2003 gelanceerd en in de jaren daarna zijn er een aantal varianten van verschenen. Een beetje zoals dat bij de Miss Dior parfums ook is. Comme Une Évidence is geïnspireerd op het parfum Chypre, dat al in 1917 (!) ontwikkeld werd door de beroemde parfumeur François Coty. De geur Chypre bevat geurnoten van bergamot, roos, jasmijn, eikenmos en patchoeli. Yves Rocher heeft deze geur als basis genomen en hier en daar wat aangepast. De oorspronkelijke chypre-geur is drastisch gemoderniseerd door een groene topnoot en het bloemige hart van roos en jasmijn. In de jaren daarna bleef Yves Rocher deze geur verder ontwikkelen en moderiseren zodat het in het tijdperk van nu past.

2003: Yves Rocher lanceert Comme Une Évidence L’eau de parfum. Bloemig, groen en chypreachtig.
2007: Yves Rocher lanceert Comme Une Évidence L’Extrait de parfum. Essence van chypre.
2011: Yves Rocher lanceert Comme Une Évidence L’eau. Bloemig, chypreachtig en fris
2013: Yves Rocher lanceert Comme Une Évidence L’eau de parfum intense. Bloemig, chypreachtig en zoet.

Yves Rocher Comme Une Evidence

De glazen flacon is simpel, maar het kleurverloop maakt hem net iets specialer. Leuk! Het glas voelt luxe aan, alleen vind ik het jammer dat er een plastic dop op zit. Dit komt dan weer goedkoop over. Maak die ook van glas, denk ik dan. Een klein detail, maar toch.

Nu ben ik zelf niet bekend met de andere versies van Comme Une Évidence – ik heb ze niet geroken – maar ik kan deze intense variant natuurlijk wel aan jullie omschrijven. Ik kan goed begrijpen dat deze geurlijn zo populair is. De geur is heel toegankelijk en zal veel mensen aanspreken. De eau de parfum intense is niet heel zwaar of sterk, hoewel de naam dat misschien wel doet vermoeden. Het is een zoete geur, een beetje snoepachtig, maar niet extreem zoet. Gelukkig, want daar hou ik niet zo van. De balans tussen zoet, fruitig en bloemig is precies goed, als je het mij vraagt. Het is een warme, sensuele en speelse geur. Maar zoals met alle geuren, kun je die nog altijd het beste zelf gaan ruiken. En is deze eau de parfum intense het nét niet voor jou? Dan is zijn er ook nog de eau de parfum, l’eau en le parfum die je kunt proberen.

Yves Rocher Comme Une Évidence eau de parfum intense is vanaf  16 september 2013 verkrijgbaar in de filialen van Yves Rocher en via de webshop. Voor een flacon van 50 ml betaal je €39,90, maar vanaf 16 september tot 2 oktober is hij voor de speciale introductieprijs van €24,95 te koop.

Liefs, Laura

7 thoughts on “Yves Rocher Comme Une Evidence

  1. Ik heb zelf nog nooit iets van Yves Rocher gehad. Maar ik ben wel altijd zo nieuwsgierig naar alle producten!
    Nu ook deze weer! Zo jammer dat er maar weinig winkels zijn..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.