Bio-Oil testpanel: update 1

Categoriën Testjes

Bio Oil

Iets meer dan een maand geleden plaatste ik een oproepje voor een Bio-Oil testpanel. Als je meer wil weten over Bio-Oil en de toepassingen, raad ik je aan om dat artikel even te lezen. Ik kreeg onwijs veel enthousiaste reacties in mijn mailbox, dus het was nog best lastig kiezen. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om een testpanel samen te stellen van mensen met verschillende huidproblemen, zodat we met z’n vieren een goed beeld konden vormen van de diverse toepassingen van Bio-Oil. De afgelopen maand hebben we trouw tweemaaldaags Bio-Oil gesmeerd en vandaag delen we onze eerste ervaringen. Met voor- en nafoto’s natuurlijk. Benieuwd? Lees dan verder!

Bio Oil

Stacey (25 jaar):

“Ik ben vlak voor mijn achttiende verjaardag geopereerd aan galstenen en hierbij is door middel van een kijkoperatie mijn gal verwijderd. Hierbij maken ze drie sneetjes in je buik en via deze weg halen ze de galblaas naar buiten. Helaas zijn deze drie sneetjes erg lelijk gehecht, waardoor ze erg breed geworden zijn en het dunne littekenweefsel ertussen komt ook iets omhoog. Dit ziet er natuurlijk niet erg fraai uit en ik was dan ook erg blij dat ik Bio-Oil mag testen.

Ik heb twee van de drie littekens gekozen om te fotograferen en met de Bio-Oil te behandelen. De Bio-Oil smeer ik trouw twee maal per dag op beide littekens en ik masseer het even in voor een optimaal resultaat. De Bio-Oil ruikt echt heerlijk en ondanks dat het een olie is, trekt het snel in en blijft het niet op de huid liggen. Voor littekens wordt een periode van drie maand geadviseerd, maar ik merk na de eerste maand al wel degelijk resultaat! Het littekenweefsel is minder stug en het lijkt ook iets minder naar buiten te komen (dit is moeilijk op foto vast te leggen). Tevens kreeg ik vlak na het starten met Bio-Oil opeens een uitbraak van acne in mijn gezicht en hier kwam ik maar niet vanaf. Na een week rond gelopen te hebben met deze acne bedacht ik me opeens dat Bio-Oil hier ook voor gebruikt kon worden. Dus ik bracht de Bio-Oil ook twee maal daags aan op mijn gereinigde huid vóór de dag- of nachtcrème en na de eerste dag werd het direct minder en na twee dagen was alles zo goed als weg! Omdat ik opeens dacht “Ik probeer het” heb ik helaas geen foto’s gemaakt.”

Bio-Oil na 1 maand stacey

Mandy (47 jaar): 

“Ik weet nog niet goed wat ik van Bio-Oil moet vinden. Ik gebruik het voor mijn ouderdomsvlekjes/pigmentvlekjes op mijn hand. Er is na 30 dagen (2x per dag smeren) wel wat veranderd, maar ik weet niet of dat ten goede is… Mijn vlekje is flink geïrriteerd, zoals je op de foto kunt zien. Het heeft ook vreselijk gejeukt! Door de irritatie heen lijkt het vlekje qua kleur wel wat minder te zijn geworden. Ik ga gewoon nog even door met smeren en wacht het eindresultaat af.”

Bio-Oil na 1 maand mandy

Anoniem (23 jaar): 

“Tot nu toe merk ik nog niet heel veel verschil als ik zelf kijk. Soms heb ik wel het idee dat het er beter uitziet, maar vooralsnog ben ik sceptisch. Al moet ik zeggen dat wanneer ik de foto’s nu vergelijk, het er wel al ietsje beter uit lijkt te zien. Maar misschien is dat ook wel weer net het licht. Wat ik wel heel duidelijk merk is dat m’n huid er superzacht van wordt, dus dat is ook fijn. Ook trekt het, zoals op de verpakking al te lezen was, erg snel in en ruikt het superlekker. Ik heb het ook twee keer voor een droog plekje op mn ooglid gebruikt en ook dat voelde goed aan! Ik moet dus nog zien wat het effect op de langere termijn is, maar vooralsnog vind ik het een fijn product dat in ieder geval lekker zou zijn voor de droge huid en na het scheren, mocht het niet echt helpen tegen de huidstriemen.”

Bio-Oil na 1 maand anoniem

Laura (24 jaar): 

Ook ik heb Bio-Oil de afgelopen maand gebruikt voor mijn striae. Ik heb het trouw iedere ochtend en avond aangebracht, maar moet eerlijk toegeven dat ik het een paar keer vergeten ben (zo’n 5 keer), al denk ik niet dat dit veel uitmaakt. Ik merk (nog) niet dat mijn huidstriemen minder zijn geworden. Ook op de foto’s zie ik nog geen verschil. Op de tweede foto lijkt het zelfs iets erger te zijn, maar dit komt door het licht (het blijft moeilijk fotograferen op verschillende dagen). Wel merk ik dat Bio-Oil mijn huid lekker zacht en soepel maakt en best snel intrekt voor een olie. Tevens vind ik het erg lekker ruiken :).

Bio-Oil Na 1 maand Laura

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er in deze eerste maand wisselende resultaten waargenomen. Ik ben benieuwd of we volgende maand (nog) meer verschil waarnemen. We houden jullie natuurlijk op de hoogte!

Bio-Oil wordt verkocht via de drogist en apotheek een flacon van 60 ml kost € 12,15 en 125 ml kost € 20,29. Kijk voor meer info op bio-oil.com/nl-nl.

Liefs, Laura

6 thoughts on “Bio-Oil testpanel: update 1

  1. Ik gebruik m ook voor acne in mijn gezicht. Ik gebruik m alleen s’avonds ipv de nachtcreme. (Die mag ik van mijn dermatoloog niet meer gebruiken dat is veel te vet en daar krijg ik in ieder geval weer acne van. Dus ik reinig nu mijn huid voor ik naar bed ga en doe dan de bio oil op mijn gezicht en ik moet echt zeggen dat ik erg tevreden ben met dit goedje, IK BEN FAN!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.