Shoptip: Supercheap Maybelline @ Big Bazar (+ shoplog)

Categoriën Tips & Tricks

Big Bazar Maybelline aanbieding

Ik hou van foldertjes kijken en houd iedere week de aanbiedingen van supermarkten, drogisterijen en andere favoriete winkels nauwlettend in de gaten. In de folder van Big Bazar zag ik deze week een wel héle toffe aanbieding die ik onmiddellijk op Facebook, Twitter en Instagram deelde. Misschien heb je hem dus al voorbij zien komen omdat je me daar volgt (en zo niet, dan moet je dat heel gauw doen! ;) ) maar ik wil hem graag hier ook nog even onder de aandacht brengen en natuurlijk deel ik ook even mijn aankoopjes.

Shoplog Big Bazar Maybelline

Bij Big Bazar zijn momenteel diverse soorten Maybelline make-up te koop voor slechts €2,99 per stuk en je krijgt er 2 voor 5 euro. Een koopje! In het filiaal Breda (Stada Stores, waar ook de Jumbo Food Market zit) heb ik o.a. de geweldige Color Tattoos gezien, popsticks, minerale poeders en concealers, Forever Strong Pro nagellak, lipsticks, lipglossjes en diverse oogschaduws. Allemaal wel in een beperkt aantal kleuren.

Shoplog Big Bazar Maybelline

Shoplog Big Bazar Maybelline

Ik nam een Pure MakeUp Concealer mee (die trouwens echt ge-wel-dig is en waar ik er misschien nog wel meer van ga halen!) en een minerale poeder (nog niet geprobeerd). Ook ben ik groot fan van de Color Tattoos en heb de kleur Pink Gold eruit weten te vissen. Dit alles kostte me dus maar 8 euro (2 voor 5 euro + 2,99). I am one happy girl.

Let op: deze aanbieding geldt nog maar tot a.s. zondag 28 juli, dus wees er snel bij! Daarna zullen de restanten ook nog wel te koop blijven gok ik, maar de twee voor 5 euro actie geldt dan niet meer. Zo zag ik ook nog een aantal producten van Calvin Klein, Revlon en L’Oréal ertussen liggen, die eerder in de aanbieding waren.

Ga jij ook een kijkje nemen bij Big Bazar?

Liefs, Laura

7 thoughts on “Shoptip: Supercheap Maybelline @ Big Bazar (+ shoplog)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.