New in: Tas met apart vak voor 13 inch laptop

Categoriën Accessoires, Fashion

Tas met laptop vak

Als ik naar een persevent ga voor de site, ga ik meestal met de trein. Die treinreis duurt een uur tot anderhalf uur (afhankelijk van of ik wel of niet de Fyra neem). Soms lees ik in die tijd een boek of een tijdschrift, maar vaak werk ik ook gewoon door aan de site op mijn laptop. Het is dan altijd een heel gesjouw met spullen. Mijn handtas, laptop, camera en op de terugweg vaak ook nog een goodiebag. Ik probeer alles zo handig mogelijk in te delen, maar vooral die laptop was vaak een probleem. Ik wilde niet nóg een tas meesjouwen voor dat ding maar hij past ook niet in elke handtas. Nu heb ik eindelijk dé ideale handtas gevonden waarin ik zowel mijn spullen mee kan nemen, als mijn laptop. Of ja, ik heb hem niet zelf gevonden, mijn moeder nam hem voor me mee (de schat). Ik laat hem graag aan jullie zien.

Tas met laptop vak

De tas is taupekleurige met cognackleurige details. Hij is van nepleer maar dat zie je er absoluut niet aan af. Hij heeft twee aparte vakken met ieder een eigen ritssluiting. Beide vakken zijn groot genoeg voor een 13 inch laptop. Ik doe mijn laptop in het achterste vak omdat ik dit het handigst vind. Mijn Macbook Air is lichtgewicht maar de tas is stevig genoeg om ook een zwaardere laptop te dragen (al is het de vraag of je daarmee wil gaan zeulen). Het twee-vakken-systeem is trouwens ook handig voor schoolboeken of notitieblokken.

Tas met laptop vak

Naast de twee grote vakken zijn er nog genoeg andere kleinere vakjes waar je je telefoon, sleutels en andere kleine dingetjes in kwijt kunt. Er zit trouwens ook een lang hengsel bij zodat je hem over je schouder kunt dragen.

Tas met laptop vak

Mijn moeder kocht de tas voor mij voor slechts 15 euro (!) op de Albert Cuyp markt in Amsterdam. Ik heb hem helaas nog nergens anders gespot dus mocht je hem ook willen dan zal je toch echt even een rondje over de Albert Cuyp markt moeten maken, wat overigens geen vervelende bezigheid is. Ik hou van de Albert Cuyp en heb er al zó veel leuke en goedkope dingen gescoord!

Trouwens, voor wie nog op zoek is naar een goede laptop; hier vind je de beste laptops op een rij.

Liefs, Laura

12 thoughts on “New in: Tas met apart vak voor 13 inch laptop

  1. Wauw, hij is wel erg leuk en handig! Jammer dat het niet wat makkelijker beschikbaar is, op de Albert Cuyp markt kom ik niet binnenkort ;p Kan je moeder niet eentje voor mij halen xD

  2. Mooie tas, helaas heb ik een 15 inch macbook dus de mijne haat er niet inpassen denk ik :(
    Ik heb hem trouwens gezien bij de webshop loavies. com Volgens mij is het precies dezelfde ;)
    xx

    1. Da’s inderdaad precies dezelfde! Wel jammer dat hij daar meer dan het dubbele kost ;). Ik zie dat zij erbij zetten dat er een laptop tot 18 inch in past, dat klopt wel denk ik :) Ik heb nog wel wat ruimte over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.