New in: Vans sneakers & Madden Girl sandals

Categoriën Fashion

Madden Girl Eastern sandaaltjes-stenen

Eens moet de eerste keer zijn, en zo bestelde ik een paar dagen geleden voor het eerst bij de online schoenen webshop Sarenza mijn eerste paar Vans en een paar zomerse sandaaltjes van Madden Girl by Steve Madden. Vier dagen later had ik ze al binnen, terwijl ik dacht dat het een week zou duren. Score! Ik ben met beide paren superblij, dus ik laat ze graag even aan jullie zien.

Vans lo pro zwart

Vans lo pro zwart

Mijn eerste paar Vans. Ik wilde ook wel eens weten waar de hype over ging. Ik bestelde het model Lo Pro in de kleur zwart met witte details. Het model Lo Pro is iets lager dan de normale. Ik heb daarvoor gekozen omdat ik nog al grote voeten heb (maat 42) en die andere leken me zo’n blok aan mijn voet. Deze zijn perfect! Ik heb ze nog niet goed genoeg uitgeprobeerd om te kunnen beoordelen of ze echt zo fantastisch lekker lopen, maar ze zitten in ieder geval goed!

Madden Girl Eastern sandaaltjes

Madden Girl Eastern sandaaltjes-stenen

Madden Girl Steve Madden

Ik keek ook nog even bij de slippers en sandalen en zag deze beauties van Madden Girl ertussen staan. Madden Girl is het voordeligere zusje van Steve Madden. Ik keek even of ze mijn maat nog hadden. Geen 42 meer, wel 41. Ik bestelde ze in maat 41, want sandalen pas ik meestal wel in die maat. Ik móest ze gewoon hebben. Ik was verliefd!

Madden Girl Eastern Sandals

Love ’em! <3 Ze heten ‘Eastern‘ trouwens. (foto van mijn Instagram)

Yes, ik ben met beide paren erg blij! Mijn eerste bestelling bij Sarenza is goed bevallen! De verzendkosten zijn gratis, je hebt 100 dagen bedenktijd en retourneren is ook gratis.

Liefs, Laura

15 thoughts on “New in: Vans sneakers & Madden Girl sandals

  1. Wat een mooie sandalen, helemaal mijn smaak! De Vans zijn ook leuk zeg, zit er ook al een tijdje aan te denken om een paar te kopen…

  2. Vans, mijn favoriete schoenen! Beter dan All stars! Haha. Een paar lage Vans met veters wil ik ook nog graag. Liefst ook in het zwart, en doe ook maar ineens een paar gele. :D

    Mooie sandaaltjes! Gelukkige passen ze. Ik heb ook een 42(,5). Indien er geen paar in 42 beschikbaar is, dan probeer ik ook altijd een 41. Af en toe heb ik dan geluk dat ik er in pas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.