Swatches Herôme Peaceful Finland

Categoriën Nagels

Herome Peaceful Finland

Iedere twee maanden brengt Herôme een nieuwe limited edition collectie uit van de World Inspired Colours (W.I.C.). De limited editions zijn geïnspireerd op – zoals de naam World Inspired Colours eigenlijk al zegt – verschillende landen van deze wereld. Deze keer is Finland aan de beurt, het land van duizend meren. De collectie ‘Peaceful Finland’ bestaat uit veel lieve, lichte pasteltinten. Kijk je mee naar de swatches?

Herome Peaceful Finland

Herome Peaceful Finland Rovaniemi swatch

Rovaniemi is een beige tint, geïnspireerd op het Finse stadje waar de Kerstman zijn zomerslaap houdt. Hij dekt in twee laagjes, maar lakt wel een beetje streperig.

Herome Peaceful Finland Lahti swatch

Lahti is een taupekleur met een kleine metallic shimmer. Ook deze dekt in twee laagjes.

Herome Peaceful Finland lohja swatch

Lohja is een heel lichte lilakleur die is geïnspireerd op de kleur van de appelbloesem. Dekt in twee laagjes.

Herome Peaceful Finland

Herome Peaceful Finland Jyvaskyla swatch

Dit lieve roze kleurtje heet Jyväskylä en is geïnspireerd op deze bruisende Finse studentenstad. Hij bevat een subtiele zilveren shimmer. Lakt prima, maar heeft wel drie laagjes nodig om te dekken.

Herome Peaceful Finland mikkeli swatch

Mikkeli is geïnspireerd op de gelijknamige stad aan het Saimaameer. Ik vind de lilakleur met hier en daar een subtiele shimmer echt prachtig! Jammer dat ook deze lak drie laagjes nodig heeft om te dekken.

Herome Peaceful Finland joensuu swatch

Joensuu is een lichtblauwe, bijna witte, crème-nagellak die is geïnspireerd op de Finse meren. Ik draag hier twee laagjes, maar zoals je ziet had daar best nog een laagje overheen gemogen. Ook lakt hij een beetje strepiger. Jammer, want de kleur vind ik wel leuk!

Ik vind de kleuren van deze collectie echt geweldig mooi. Ik hou van pasteltinten! Jammer dat veel kleurtjes drie laagjes nodig hebben om te dekken. Tegenwoordig zijn er genoeg pastelkleurige nagellakjes te vinden die prima dekken in twee laagjes. Ook vind ik het jammer dat sommige kleuren wat streperig lakken. Enne Herôme, waar is het lakje dat geïnspireerd is op het Noorderlicht?! Dat is toch één van de eerste dingen waar ik aan denk bij Finland. Maar goed, misschien is dat ook wel weer te voor de hand liggend. Leuke kleurtjes dus, maar de kwaliteit van sommige lakjes is niet zoals ik die van Herôme gewend ben…

WIC Peaceful Finland is in juli en augustus te koop bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com. De nagellakjes kosten € 7,50 per stuk en twee stuks voor € 12,50.

Liefs, Laura

14 thoughts on “Swatches Herôme Peaceful Finland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.