Koh Candy

De nieuwste limited edition van KOH heet Candy en straalt één en al vrolijkheid uit. Kijk al deze zoete kleuren! Vandaag heb ik de swatches voor jullie.

Koh Candy

Yellow Pops, Juicy Orange, Candy Crush

Koh Candy Yellow Pops swatch

Yellow Pops is een leuk geel kleurtje voor in de lente of zomer. Ik draag hier twee laagjes, maar toch zie je nog een beetje mijn nagelrand er doorheen.

Koh Candy Juicy Orange swatch

Juicy Orange vind ik ook erg leuk voor de zomer (en Koningsdag, WK, EK…). Ook hiervan draag ik twee laagjes.

Koh Candy Candy Crush swatch

Een kleur met de naam Candy Crush mocht natuurlijk niet ontbreken in deze collectie. Ik moet toegeven dat ik ook een tijdje hooked was aan het gelijknamige spel, maar nu speel ik het eigenlijk niet meer. Het lakje dekt prima in twee laagjes.

Koh Candy

Funny Gum, Blueberry Bubbles, Jelly Bean Green

Koh Candy Funny Gum swatch

Funny Gum is een prachtige magenta kleur. Hij dekt het beste van alle lakjes uit deze collectie, één laagje is eigenlijk al prima. Toch heb ik nog een extra laagje aangebracht, zodat je hem goed kunt vergelijken met de andere kleuren en omdat ik dat net iets mooier vind.

Koh Candy Blueberry Blubbles swatch

Blueberrie Blubbles is een intens blauwe kleur die prima dekt in twee lagen. Mooi!

Koh Candy jelly bean green swatch

Ten slotte Jelly Bean Green. Ook deze dekt prima in twee lagen. Ik ben nooit echt fan van groen op mijn nagels en ook deze kleur kan me niet bekoren. Maar misschien vind jij hem wel helemaal te gek?

Ik vind de KOH Candy collectie erg vrolijk en leuk voor de zomer. Het zijn allemaal fijne, basic lakjes die ook nog eens goed van pas zouden kunnen komen bij nail art, omdat ze allemaal creamy, zonder shimmer/glitters zijn. Misschien op het eerste gezicht niet zo spannend en speciaal, maar ik word er wel vrolijk van! KOH nagellak vind ik altijd superfijn lakken door het perfecte kwastje en de dop die prettig in de hand ligt. Jammer dat een paar kleurtjes uit deze collectie drie laagjes nodig hebben om écht mooi uit te komen in plaats van de gebruikelijke twee laagjes, maar dat is dan ook het enige dat ik op te merken heb aan deze collectie.

De limited edion KOH Candy! is nog tot eind augustus verkrijgbaar in de parfumeriezaken, de KOH Flagship stores in De Bijenkorf Amsterdam en Eindhoven, de KOH self service-stores in de Bijenkorf Amstelveen en Utrecht en via www.kohcosmetics.com. De prijs is €14,99 per lakje.

Liefs, Laura

4 thoughts on “Swatches KOH Candy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.