Catrice Eve in Bloom

Categoriën Nieuwe Collecties

catrice eve in bloom

De bloemen staan niet alleen in de tuinen in bloei, ook in de fashion- en beautywereld kun je er niet om heen. Bloemenprints op jurkjes, blouses en blazers en grote bloemen in het haar. Bloemen zijn overal! Catrice komt in september met de bloemige limited edition ‘Eve in Bloom’. Benieuwd naar de producten? Lees dan verder!

Catrice eve in bloom eyeshadow duo

Soft Duo Eyeshadow (€ 3,89)

Oogschaduwdoosjes met twee perfect op elkaar afgestemde kleuren, in drie varianten. Subtiel nude met aards bruin, helder grasgroen en mysterieus mosgroen en twee bestinten in violet en paars. Verkrijgbaar in C01 Bloomynous, C02 Beauty Bouquet en C03 Bed of Flowers.

Catrice eve in bloom powder kajal

Powder Kajal (€ 1,99)

Twee kleuren – antraciet en paars – benadrukken de ogen met een poederachtige finish en zijn een perfecte match voor de Soft Duo Eyeshadow. De zachte tips van de Powder Kajals voelen aangenaam aan op de huid en zijn daarmee ideaal voor de kwetsbare zone rond de ogen. De houten potloden kunnen eenvoudig geslepen worden om een nauwkeurig lijntje te garanderen. Verkrijgbaar in C01 The Flower Of Love en C02 Floralilac.

catrice eve in bloom lip and cheek colour

Lip and Cheek Cream (€ 3,99)

De crèmige textuur is gemakkelijk te verspreiden en versmelt met de huid op lippen en wangen. Geeft een zacht en kleurig resultaat zonder de huid uit te drogen. Een must-have duo voor wangen en lippen. Verkrijgbaar in C01 Blossom Me, Blossom You, C02 Rosebuddy en C03 Bed Of Flowers.

Catrice Eve In Bloom Loose Moisturizing Powder

Loose Moisturizing Highlighter (€ 5,59)

Dit ultrazachte losse poeder met lichtreflecterende pigmenten kan worden aangebracht op het gezicht en de hals voor een subtiele glinstering. Het zachte poeder helpt de ​​huid vocht vast te houden en geeft een prachtige look met een natuurlijke glans. Verkrijgbaar in C01 Bloomynous.

Catrice Eve In Bloom Nails In Bloom Foil

Nails in Bloom Foil (€ 2,39)

Deze zelfklevende nagelfolies hebben een artistiek bloemdessin en maken de vingernagels tot bloemrijke kunstwerkjes. Plak de folie op de nagels, en werk de folie met een nagelvijl bij tot de gewenste lengte. Verkrijgbaar in C01 Nails In Bloom.

Catrice eve in bloom nagellak

Ultimate Nail Lacquer (€ 2,99)

Ultimate Nail Lacquer heeft voor deze Limited Edition een bloemdessin op de verpakking en is verkrijgbaar in vijf unieke kleuren: nude, paars, rood, koraal en roze. Met of zonder glinstereffect creëert deze nagellak een bijzondere look op de nagels. Verkrijgbaar in C01 Bloomynous, C02 Floralilac, C03 Bed of Flowers, C04 Rosebuddy en C05 Blossom Me, Blossom You.

Ik ben erg benieuwd naar de losse highlighter poeder en vind die nagelstickers met bloemenprint ook wel erg leuk! Wat vind jij van Catrice Eve in Bloom?

Catrice Eve in Bloom is vanaf september t/m half oktober 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

9 thoughts on “Catrice Eve in Bloom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.