Catrice Thrilling me Softly

Categoriën Nieuwe Collecties

catrice thrilling me softly

Voor de najaarsmode van 2013 zagen we op de catwalks veel leer en kant. Sierlijk, mysterieus en vrouwelijk. Catrice speelt mooi op deze trends in met de limited edition ‘Thrilling me Softly’. Zwart domineert en wordt geaccentueerd met helder rood, zacht roze en nude tinten. Goud en paars geven de look een extra twist. De naam van deze collectie klinkt heel erg spannend, maar gelukkig zijn de kleuren allemaal erg draagbaar. Kijk je mee?

Catrice Thrilling Me Softly Lace Patch EyelinersLace Patch Eyeliners (€ 2,99)

Deze symmetrische kunstwerkjes met kanten look zijn zelfklevend en garanderen een indrukwekkend resultaat. Aan te brengen boven de arcadeboog en onder de onderwimperrand. Durf jij? Verkrijgbaar in C01 Deep Black.

catrice thrilling me softly trio

Absolute Eye Colour Trio (€ 3,89)

Deze twee zachte poederoogschaduwen bevatten elk drie tinten die mooi bij elkaar passen. Elke oogschaduw heeft zowel matte als glinstereffecten zodat je er verschillende kanten mee op kunt. Verkrijgbaar in C01 Soft Thrill en C02 Gentle Thrill.

Catrice Thrilling Me Softly Cat Eyes Eyeliner Pen

Cat Eyes Eyeliner Pen (€ 3,59)

Met de extra brede vilten tip in diepzwart creëer je een expressieve eyeliner en een elegante look. Verkrijgbaar in C01 Deep Black.

Catrice Better Than False Lashes Ultra Black

Better Than False Lashes Mascara Ultra Black (€ 4,59)

De nieuwe Better than False Lashes Mascara Ultra Black heeft een effectieve volumeborstel om dramatische volume, ultieme lengte en extreme krul te creëren. Voor ultrazwarte wimpers met een sensationele look. Ook verkrijgbaar in het standaardassortiment in C01 Ultra Black.

catrice thrilling me softly wet shine stain

Wet Shine Stain Lip Lacquer (€ 3,99)

Deze beauty is zo licht als een gloss, maar heeft de kleurintensiteit en glans van een lipstick. Slechts één laagje kleurt de lippen langdurig met een briljant resultaat. Nu in een limited zachte nude tint en twee fellere roze/rode kleuren. Verkrijgbaar in C01 Innocent, C02 Thrilling and C03 Fatal.

catrice thrilling me softly smooth blush stick

Smooth Blush Stick (€ 4,59)

De draaibare blush stick is ideaal om jukbeenderen te benadrukken met krachtig rood of roze. De superzachte textuur is eenvoudig aan te brengen, bouwt bij elke toepassing de kleurintensiteit op, en voelt heerlijk licht op de huid. Verkrijgbaar in C01 Feverish en C02 Daredevil.

catrice thrilling me softly nagellak

Ultimate Nail Lacquer (€ 2,99)

In nude, koel goud, paars en rood. Het kanten dessin maakt het flesje extra devine. Verkrijgbaar in C01 Discreet, C02 Suspect, C03 Occult, C04 Allure en C05 Daredevil.

Het oogschaduwpaletje in Gentle Thrill lijkt me erg mooi en ik ben ook benieuwd naar de Wet Shine Stain Lip Lacquers maar verder word ik niet echt warm van deze limited edition. Wat vind jij van de Thrilling me Softly collectie van Catrice?

“Thrilling me Softly”  van Catrice is vanaf eind oktober t/m november 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

5 thoughts on “Catrice Thrilling me Softly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.