essence be loudGisteren liet ik jullie de nieuwe Eve in Bloom collectie van Catrice zien, vandaag is het de beurt aan de nieuwe trend edition van essence: Be Loud! Mocht de naam je een beetje afschrikken, dan kan ik je gerust stellen. De collectie bevat zeker een aantal producten in felle kleuren, maar ook aan hen die van wat rustigere kleuren houden, is gedacht. Kijk je mee?

essence be loud eyeshadows

eyeshadow (€ 2,39)

De oogschaduwen bieden twee kleuren en diverse finishes, van lichtglanzend tot intens metallic. Met de drie kleurnuances in beige-goud, olijfgroen en steengrijs creëer je de nieuwste oogmake-uplooks! Verkrijgbaar in 01 riot grrr-een, 02 like a stone in the wall en 03 rock the block.

essence Be Loud Jumbo Eye Pencil

jumbo eye pencil (€ 2,59)

De jumbo eye pencil in steengrijs is superpraktisch, waterproof en vlekvrij. Je kunt ‘m als oogschaduw en als eyeliner gebruiken. Verkrijgbaar in 01 I’m all riot.

essence be loud jumbo sheer stick

jumbo sheer stick (€ 2,59)

Deze sticks in felroze en abrikoos toveren een subtiele kleur en glans op de lippen en geven een heerlijk zacht en verzorgd gevoel. Verkrijgbaar in 01 pink me and 02 ap-ri(c)ot.

essence be loud blush

multi colour blush (€ 3,39)

Het trendy camouflagepatroon maakt deze blush een ware eyecatcher. Verkrijgbaar in 01 ap-ri(c)ot en 02 pink me.

essence be loud nagellak

nail polish (€ 1,89)

Kleuren waarmee je een statement maakt! De langhoudende nagellakken in paars, oranje, olijfgroen en steengrijs hebben intense kleuren en een hoge dekking. Voor meiden die houden van opvallen! Verkrijgbaar in 01 riot@♥, 02 orange is the new black, 03 riot grrr-een en 04 like a stone in the wall.

essence Be Loud Graffiti Topper

graffiti topper (€ 1,89)

Glitter graffiti! Liefhebbers completeren hun nagellook met deze unieke glitters in allerlei kleuren en vormen. Hiermee maak je je nagels tot ware kunstwerkjes! Tip: deze gloednieuwe topper komt prachtig tot zijn recht op lichtere nagellakkleuren. Verkrijgbaar in 01 not punky nor funky.

essence Be Loud Nail Art Set

nail art set (€ 2,99)

Opvallend én gemakkelijk! Met de nail art set creëer je snel de mooiste camouflagelooks op je nagels. De set bestaat uit de handige duo stylist en verschillende ontwerpsjabloontjes. Wow effect gegarandeerd! Verkrijgbaar in 01 totally camouflage.

essence Be Loud bag

cosmetic bag ( € 2,99)

Camouflage! Dit make-up tasje is ideaal om alle producten van deze trend edition in te bewaren. Verkrijgbaar in 01 totally camouflage.

Het product dat ik echt móet hebben uit deze collectie is de graffiti topper. Wat ziet die er gaaf uit! Ook ga ik even voor de jumbo lip pencils kijken. Wat vind jij van de essence Be Loud trend edition?

essence “be loud” is verkrijgbaar vanaf half september t/m eind oktober 2013 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

8 thoughts on “Essence Be Loud!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.