Catrice Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen

Categoriën Ogen

catrice MTS inside eye highlighter pen

Hier is ‘ie dan, mijn eerste review van één van de nieuwe Catrice producten en het is gelijk een budgettopper! Velen van jullie kennen denk ik wel de ‘truc’ om een wit lijntje te zetten op je waterlijn om zo je oogopslag groter en frisser te doen lijken. Maar eigenlijk is zo’n wit lijntje helemaal niet zo mooi. Het staat heel onnatuurlijk. Een aantal luxere merken (waaronder MAC en Illamasqua) kwamen daarom met de oplossing: een huidskleurig oogpotlood. Dit geef hetzelfde effect maar valt veel minder op en oogt natuurlijker. Nu is er ook een budgetvariant en wel van Catrice: de Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen (da’s een hele mond vol). Hij kost €2,89 en ik testte hem!

catrice MTS inside eye highlighter pen

De punt van het potloodje kun je omhoog draaien. Ik vind dit zelf altijd wel een fijn systeem, alleen het nadeel vond ik dat het puntje op een gegeven moment niet meer zo scherp is. Gelukkig heeft Catrice ook daar een oplossing voor gevonden…

catrice MTS inside eye highlighter pen sharpner

…een mini puntenslijper in de dop op de achterkant! Misschien loop ik achter, maar ik had dit nog nooit gezien! Wat een uitvinding, ik sloeg zowat steil achterover! Wel voorzichtig slijpen, want het potloodje is erg zacht.

acatrice MTS inside eye highlighter pen swatch

Het potloodje voelt lekker romig aan en da’s wel zo prettig op je waterlijn. De kleur is licht, lichter dan mijn huidskleur in ieder geval, maar een stuk natuurlijker dan wit.

acatrice MTS inside eye highlighter pen voor en na

Hierboven zie je de voor- en nafoto. Heel veel verschil zie je niet, maar toch is mijn oogopslag nét iets wakkerder, helderder en frisser. Ik moest trouwens wel een paar keer heen en weer met het potloodje voordat ik echt een lijntje zag, maar ach.

De swatch op mijn hand kreeg ik er amper af, dus dat beloofde veel goeds. Op de waterlijn blijft hij bij mij zo’n 6 uur goed zitten, daarna moet ik hem wel weer bijwerken. Niet helemáál waterproof dus, maar als nog een goede score!

Ik ben erg enthousiast over de Inside Eye Highlighter Pen van Catrice. Hij zorgt voor een heldere frisse oogopslag, oogt heel natuurlijk en blijft goed zitten. Een budgettopper!

De Catrice Inside Eye Highlighter Pen is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €2,89.

Liefs, Laura

10 thoughts on “Catrice Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen

  1. Deze wil ik ook nog graag proberen. Ik heb tot nu toe ook geen goed wit potlood kunnen vinden die niet afbladert (hoe noem je dat)en dat de helft dan op mijn onderste wimpers ligt. Lelijk.. Klinkt goed jouw review, tnx!

  2. Deze vind ik echt prachtig en zo fijn in gebruik!
    Volg je mij al? Morgen heb ik een winactie waarbij je een roségouden armband van €50 kunt winnen. Kijk even als het je wat lijkt:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.