Facelook: Verliefd op Ibiza

Categoriën Mijn Look, Ogen

Verliefd op ibiza full face

Vorige week kwam er een groot pakket binnen van Demak’Up met daarin heel veel fijne producten van dit merk (ik vind hun wattenschijfjes en reinigingsdoekjes nog altijd de fijnste ever) én een uitdaging. Visagiste Sanne Bleeker maakte speciaal voor Demak’Up 4 ‘Facelooks’ gebaseerd op de huidige catwalk trends. Aan mij de taak om de 5e Facelook te maken waarbij ik flink mocht experimenteren en proberen, want dat maakt het alleen maar leuk! En als er een keer iets mis gaat: don’t worry. It will come off. Daar ben ik het helemaal mee eens. Het is maar make-up! En met die gedachte in het achterhoofd ging ik aan de slag.

verliefd op ibiza

Normaal gesproken kies ik vaak voor ‘veilige’ bruintinten maar aangezien de uitdaging was om eens iets anders te proberen, ging ik nu voor een felgekleurde look. Ik werd geïnspireerd door de film Verliefd op Ibiza waar Bibi (Marly van der Velden) bovenstaande make-uplook droeg. Azuurblauw, turquoise, groen… dat past natuurlijk helemaal bij Ibiza! Bovendien is de Ibiza trend nu helemaal hot! 

Verliefd op ibiza look producten

Omdat ik vaak bruintinten gebruik, bestaat het overgrote deel van mijn stash dan ook uit producten in die kleuren. Gelukkig heb ik ook nog het 120 palette liggen die mij altijd uit de brand helpt als ik een specifieke kleur zoek, zoals felgroen en turquoise in dit geval. Ook gebruikte ik de lichtblauwe kleur uit een duo van Catrice (020 Jack & Rose), de donkerblauwe kleur uit Kim’s Kardazzle, een NYX pigment in Turquoise Pearl en als mascara de Lancôme Définicils.

look verliefd op ibiza

Ik begon met de felgroene kleur in de binnenste ooghoek en de arcadeboog aan te brengen. Daarna de lichtblauwe kleur uit de duo van Catrice op mijn bewegend ooglid. Ongeveer halverwege het ooglid tot aan de buitenkant bracht ik nog een turquoise kleur aan uit het 120 palette en in de buitenste ooghoek de donkerblauwe matte kleur uit Kim’s Kardazzle. Voor de finishing touch bracht ik nog een beetje NYX pigment in Turquoise Pearl aan, ook onder mijn ogen. Dit zorgde voor een extra intense look en een mooie glans. Onder mijn wenkbrauw bracht ik de highlighter uit Kim’s Kardazzle aan. Ten slotte nog een likje mascara (Lancôme Défninicils) en klaar is je Ibiza ooglook!

verliefd op ibiza look

Helaas had ik net mijn feather extensions uit mijn haar gehaald, die hadden perfect bij deze look gepast. Ach, dan maar beachy curls!

Verliefd op ibiza full face

Mijn wenkbrauwen heb ik gedaan met een potloodje en wenkbrauwgel van HEMA. Op mijn wangen heb ik Sleek Rose Gold aangebracht, omdat die een prachtige glow geeft en nog wat extra highlighter uit Kim’s Kardazzle op mijn jukbeenderen. Zo’n healthy glow mag wat mij betreft echt niet ontbreken in een Ibiza look. De eerste twee full face foto’s zijn zonder flitser gemaakt, de laatste met flits (zodat je de glans goed ziet). Verder draag ik alleen concealer (Maybelline Pure Makeup) en wat poeder (Catrice Prime & Fine) om het te matteren.

Wat vind jij van deze ‘Verliefd op Ibiza’ look?

Liefs, Laura

11 thoughts on “Facelook: Verliefd op Ibiza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.