OPI Jinx

Ergens onderop in mijn nog-te-reviewen-doos vond ik een setje met mini’s van de O.P.I Bond Girls collectie. Helemaal vergeten!  De collectie ligt al een hele tijd in de winkels dus het was de hoogste tijd om de lakjes eens te proberen. In het setje zaten vier kleurtjes, maar eigenlijk sprong er ééntje echt uit: Jinx. En die laat ik vandaag graag aan je zien.

OPI Jinx swatch

Jinx is geïnspireerd op Bond Girl Halle Berry, of eigenlijk meer op de oranje bikini die zij in de film draagt. Deze prachtige oranjerode kleur met gouden glitters heeft een liquid sand effect. Nagellak met een zanderig effect, dus. Ik denk dat jullie hier inmiddels wel mee bekend zijn. Ik vind hem práchtig!

OPI Jinx swatch

Normaal zorgen glitters in nagellak voor een mooie glans. Dat is bij deze nagellak niet het geval, want hij droogt mat op. Een matte glitterlak met zandeffect dus. Heel apart!

Overigens is het kwastje van dit minilakje niet extra klein, maar gewoon zoals we gewend zijn van O.P.I.

OPI Jinx swatch

Jinx dekt in twee laagjes en blijft perfect zitten (zo’n 5 dagen bij mij). Het zanderige effect wordt na een aantal dagen wel iets minder, maar door de glitters valt dat amper op.

Ik blijf maar naar mijn nagels kijken. Zo mooi en apart is dit lakje. Omdat de collectie al enige tijd in de winkels en salons ligt, acht ik de kans klein dat je dit pareltje nog zult vinden maar je kunt het natuurlijk altijd proberen. Anders kun je hem ook nog online bestellen.

OPI The Bond Girls Mini Nail Lacquers kosten € 18,95 per set en zijn Limited Edition. Full size zijn ze 14,25 per stuk. Kijk voor verkoopadressen op OPI.nl

Liefs, Laura

8 thoughts on “O.P.I Jinx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.