LOVE: Keune Blend Sea Salt Spray

Categoriën Fashion, Haar

Keune Blend Sea Salt Spray

Tijdens het Keune event werd mijn haar gestyled met deze Sea Salt Spray. Ik was er gelijk helemaal weg van en was dan ook erg blij dat hij in de goodiebag zat. Ik heb hem daarna eigenlijk iedere keer gebruikt om mijn haar te stylen en nog steeds ben ik er erg tevreden over. Tijd voor een uitgebreide review.

Keune Blend Sea Salt Spray

De Keune Blend Sea Salt Spray zit in een soort plantenspuitflacon. Zelf vind ik zo’n plantenspuit erg prettig werken om het product te verstuiven door mijn haar. Een sea salt spray zorgt voor een stoer, warrig en ruig effect, net als na een dagje op het strand.

Het is de bedoeling dat je de spray aanbrengt op handdoekdroog haar en het daarna föhnt of aan de lucht laat drogen. Tijdens het event werd het bij mij echter aangebracht op droog haar en zo heb ik het zelf ook het meest gebruikt.

Keune Blend Sea Salt Spray

In de ingrediëntenlijst is natuurlijk onder andere water en zeezout te vinden. Daarnaast zit er ook parfum en alcohol in. Het zeezout en de alcohol zorgen er wel voor dat je haar wat droger oogt en aanvoelt.  Als je dit product regelmatig gebruik is het dus belangrijk om je haar goed te verzorgen met bijvoorbeeld een serum of een voedend masker. Vind je je haar na gebruik van deze Sea Salt Spray er wat dof uitzien? Dan kun je er nog een glansspray overheen sprayen.

MAC Veluxe Pearl Fusion Pinkluxe

Op bovenstaande foto heb ik alleen de Sea Salt Spray gebruikt, verder helemaal niets! Zo krijgen jullie het beste beeld van het resultaat. Mijn haar heeft van zichzelf een mooie slag die door de Sea Salt Spray geactiveerd wordt. Ook geeft dit product mijn haar meer volume, body en textuur. Eigenlijk alles wat ik zoek en daarom ben ik zo blij met deze Sea Salt Spray! Mijn haar voelt ook stug aan, net als na een dagje strand. Sommige mensen vinden dat vervelend, maar ik niet. Wel moet ik toegeven dat het na een tijdje wel een beetje inzakt, mede omdat ik zo veel haar heb. Je kunt het dan wel weer activeren door met je handen door je haar te gaan en te ‘kneden’, maar dan blijf je bezig. Daarom gebruik ik naast deze Sea Salt Spray ook nog graag een sterkte haarspray die alles mooi in model houdt.

Het enige minpuntje? Hij gaat bij mij best wel snel op! Ik denk dat hij na 1,5 maand wel leeg is. Nu moet ik ook zeggen dat ik best veel gebruik per applicatie. Ik spray denk ik wel zo’n 15 spraytjes door mijn haar. Misschien moet ik gewoon wat minder gebruiken ;).

Ik ben zo blij dat ik met één product zo veel kan bereiken voor mijn haar: volume, body, textuur, slag én een warrige beach look! Daarnaast gebruik ik dus nog een haarspray om het in model te houden. Soms gebruik ik ook een volumepoeder (om nóg meer volume te krijgen) en een glansspray. Ik ben in ieder geval fan van deze Keune Blend Sea Salt Spray!

Prijs: €16,95 voor 150 ml
Keune is o.a. verkrijgbaar bij verschillende kapsalons. Via de salon finder op Keune.com kun je een salon vinden bij jou in de buurt.

Hou jij ook van de warrige beach look?

Liefs, Laura

10 thoughts on “LOVE: Keune Blend Sea Salt Spray

    1. Hoi Catja, als ik op Google zoek dan zie ik een hoop webshops die de Keune Sea Salt Spray nog verkopen, alleen zit het nu in een andere verpakking. Volgens mij is het nog wel hetzelfde product, al durf ik dat ook niet met 100% zekerheid te zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.