Boek: Nail Art – Donne & Ginny Geer

Categoriën Chickmedia, Nagels

Nail Art Donne Ginny Geer

Een boek over nail art, dat hadden we nog niet in Nederland. Maar nu wel! In het boek van de zussen Donne en Ginny Geer vind je meer dan 50 nail art designs voor zowel beginners als gevorderden. Ik heb het eens bekeken. Is het wat? Maar vooral: is het een aanvulling voor de échte beauty addicts die alle blogs afstruinen?

Nail Art Donne Ginny Geer

Dat nail art populair is, hoef ik jullie niet te vertellen. Ook op BeautyAddicts.nl vind je regelmatig stap-voor-stap nail art tutorials en die worden altijd erg goed bekeken. Daarnaast zijn er diverse webshops waar je nail art tools kunt kopen en nu is er dan ook eindelijk een boek, geschreven door de zussen Donne en Ginny Geer. Deze dames begonnen ooit ook met een blog, daarna een webshop en hebben nu hun eigen salon in Long Beach. Het boek (€ 14,95) is vertaald door Paulien Smeulders.

Nail Art Donne Ginny Geer

Het boek heeft een flexicover en staat boordevol mooi full colour foto’s. Het begint met de basis: je nagels klaarmaken voor de perfect manicure, want nail art ziet er natuurlijk nog mooier uit op goed verzorgde nagels.

Nail Art Donne Ginny Geer

Om te beginnen heb je een aantal tools nodig. Alle dingen die gebruikt worden voor de nail art designs in dit boek, staan vooraan in het boek maar natuurlijk heb je voor één ontwerp niet alles nodig. De benodigdheden per ontwerp staan duidelijk beschreven. Achteraan in het boek vind je trouwens een register zodat je uitleg over bepaalde termen en ontwerpen gemakkelijk op kunt zoeken.

Nail Art Donne Ginny Geer

De designs zijn heel uiteenlopend: van kaviaarnagels tot marmer nail art, van een simpel snorretje tot sunset nails zoals deze.

Nail Art Donne Ginny Geer

Dit alles met mooie foto’s, duidelijke stap-voor-stap beschrijvingen en heldere illustraties.

Nail Art Donne Ginny Geer

Het is zonder twijfel een goed en praktisch boek over nail art met leuke designs, maar heel veel nieuws staat er voor de echte beauty addicts niet in. Ik bedoel, ik denk dat de echte nail art liefhebbers de beautyblogs allang ontdekt hebben en daar zijn soortgelijke stap-voor-stap nail art designs ook op te vinden. Laten we bovendien de Youtubefilmpjes niet vergeten. En laten we eerlijk zijn: in tegenstelling tot dit boek hoef je voor het bekijken van blogposts of Youtubefilmpjes niet te betalen. Neem nou bijvoorbeeld de sunset nails die ik laatst nog aan jullie liet zien. Die vind je ook in dit boek. En inmiddels kennen we de kaviaar nagels en crackle topcoat ook wel toch? Marmer nagels en een ombre effect zijn voor de echte nail art liefhebbers ook al lang niet nieuw meer.

Kortom, een erg leuk boek voor de nail art lovers die zich weinig op het internet begeven maar niet echt een aanvulling voor de beautyblogjunkies. Voor hen is het wel een leuk boek om inspiratie op te doen.

Nail Art | Auteurs: Donne & Ginny Geer | Fotografie: Debbie Powell | Vertaler: Paulien Smeulders | Vormgever omslag: lenaleen.nl |  ISBN: 978 90 206 79 21 2 | Formaat: 18,5 x 19 cm | Flexicover, 144 pagina’s, full colour | NUR 453 | Verkrijgbaar vanaf half september 2013 | € 14,95
Liefs, Laura

8 thoughts on “Boek: Nail Art – Donne & Ginny Geer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.