Kiko Nail Polish #389 Mint Milk

Categoriën Nagels

Kiko Nail Polish 389

Tijdens mijn vakantie afgelopen zomer, bracht ik onder andere een bezoekje aan Milaan. Tja, en als je in Milaan bent dan móet je natuurlijk een bezoekje brengen aan KIKO Make Up Milano. Voor wie KIKO nog niet kent: KIKO is en make-upmerk dat helaas nog niet in Nederland verkocht wordt maar wel in Italië, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Portugal en Engeland. De producten zien er luxe uit maar zijn toch erg betaalbaar en over het algemeen van goede kwaliteit. Vooral de lipsticks, nagellak en oogschaduws zijn top. Ik kocht een aantal producten bij KIKO (de volledige shoplog van mijn vakantie volgt nog) waaronder dit nagellakje in een mooie blauwgroene mintkleur. Klik verder voor de swatch!

Kiko Nail Polish 389

Oh wat hou ik toch van deze kleur! KIKO Mint Milk is per-fect voor de zomer als je het mij vraagt. In werkelijkheid is hij trouwens íetsje groener dan op de foto’s (meer zoals op de eerste foto). Ik draag hier twee laagjes. De eerste laag lakte een beetje streperig maar na een twee laag was de kleur gewoon egaal.

Kiko Nail Polish 389

Het kwastje lakt fijn, de droogtijd is prima en de kleur blijft ook dagenlang goed op mijn nagels zitten. Ik draag de kleur nu al vier dagen op mijn nagels (wel met een topcoat) en er is slechts één minichip van mijn wijsvinger af. Top!

KIKO nagellakken zijn normaal €2,50 per stuk maar toen ik deze kocht was er een actie en waren ze nóg goedkoper, namelijk €1,50. Score!

Liefs, Laura

17 thoughts on “Kiko Nail Polish #389 Mint Milk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.