NOTD: P2 920 Up In The Air

Categoriën Nagels

P2 Up In The Air

In deze shoplog van mijn vakantie heb je hem al voorbij kunnen zien komen: deze mooie lichtblauwe nagellak van P2 die de toepasselijke naam Up In The Air draagt. Vandaag de swatch van dit nagellakje!

P2 Up In The Air

Ik kocht dit lakje in Duitsland bij een DM drogist. Helaas is P2 niet in Nederland verkrijgbaar. Ik hoop dat het ooit nog naar Nederland komt! P2 heeft drie nagellaklijnen in haar assortiment: Volume Gloss, Last Forever en Color Victim. Daarnaast zijn er nog de effect nagellakken zoals sand style en glitter en overige nagelverzorging. Het kleurtje Up In The Air komt uit de Color Victim lijn.

Up In The Air is een lichtblauw kleurtje met een lichte lila ondertoon. Op bovenstaande foto draag ik twee laagjes. De eerste laag lakte niet zo egaal, maar na een tweede laag zag je daar bijna niets meer van. Wel is het belangrijk dat je die eerste laag echt goed laat drogen, omdat je hem anders meetrekt wanneer je een tweede laag aanbrengt. Dat is bij mij bijvoorbeeld een beetje te zien op de nagel van mijn middelvinger. Eigenlijk moet je tussenlagen altijd goed laten drogen voordat je verder gaat, maar ik ga vaak gewoon al gelijk verder met de eerste hand als ik de tweede hand gelakt heb en ondervind zelden problemen. Behalve bij dit lakje dan.

P2 Up In The Air

Ondanks dat dit lakje dus wel een kleine gebruiksaanwijzing heeft, vind ik hem wel prima voor die prijs. De droogtijd is niet heel snel, maar ik doe er toch eigenlijk altijd een sneldrogende topcoat over. Voor €1,55 mag je ook niet heel veel verwachten toch? De kleur blijft bij mij lang zitten, maar ik ben nog altijd van mening dat dat vooral (vooral, niet volledig!) ligt aan de sterkte van je nagels en de topcoat die je er overheen aanbrengt, dus heel veel zegt dat niet over het lakje. Kortom: Up In The Air van P2 is een harstikke leuk kleurtje die je zeker even mee moet nemen als in een DM bent.

 P2 920 Up In The Air is o.a. verkrijgbaar bij de DM drogist in Duitsland voor €1,55

Liefs, Laura

13 thoughts on “NOTD: P2 920 Up In The Air

  1. Mooi lakje! Jammer dat ze P2 (alleen) in Duitsland verkopen. Zodra ik er weer eens ben, scoor ik gelijk een aantal lakjes van dit merk. Ik lees er veel goede verhalen over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.