MAC Veluxe Pearl Fusion Pinkluxe (swatches + look)

Categoriën Mijn Look, Ogen

MAC Veluxe Pearl Fusion Pinkluxe

Onlangs kwam MAC met zes nieuwe limited edition oogschaduwpaletjes op de markt: de Veluxe Pearl Fusion paletten. Waar andere oogschaduwpaletjes van MAC vaak ronde of soms vierkantje oogschaduws bevatten, zijn de oogschaduws in deze paletjes langwerpig. Zoals gezegd zijn er zes varianten, waarvan ik er eentje heb: Pinkluxe. Ik laat hem graag aan jullie zien en maakt er natuurlijk ook een look mee.

MAC Veluxe Pearl Fusion Pinkluxe

MAC Veluxe Pearl Fusion Pinkluxe

De oogschaduwkleuren zijn verschillend van breedte. Die in het midden is het breedst en naarmate je meer naar de buitenkant van het palet gaat, worden ze steeds smaller. In de kleur in het midden kun je nog vrij gemakkelijk je kwast dippen, maar in de smallere vakjes wordt dat wat lastiger. Ik heb het niet als heel storend ervaren, ik pakte gewoon een smaller kwastje.

De kleuren zijn goed op elkaar afgestemd maar natuurlijk kun je ze ook combineren met andere kleuren. De kleur in dit palet zijn allemaal shimmery en een enkele bevat glitters. Daar kun je natuurlijk een superglanzende look mee maken, maar je kun het ook wat afzwakken door de kleuren te combineren met een matte oogschaduw. Ik heb dat voor deze look niet gedaan omdat ik graag alle kleuren uit dit palet wilde gebruiken zodat jullie ze allemaal ‘in werking’ kunnen zien.

MAC Veluxe Pearl Fusion Pinkluxe swatches

MAC Veluxe Pearl Fusion Pinkluxe swatches

Je kunt de oogschaduws zowel droog als vochtig aanbrengen. De oogschaduws hebben een beetje een crèmige textuur, maar als je ze droog aanbrengt zie je daar op de huid niet veel van. Dan zijn het net poederoogschaduws. Als je ze nat aanbrengt komt die crèmetextuur wel meer terug en glanzen de oogschaduws nóg meer. Op de swatches hierboven heb ik de oogschaduws droog, zonder oogschaduwbasis, aangebracht. Het pigment is te gek en wát een glans komt er vanaf! Ik had de donkerpaarse kleur met roze glitter veel meer roze verwacht, dat was een verrassing!

MAC Veluxe Pearl Fusion Pinkluxe look

Ik maakte deze look ermee, met een oogschaduwbasis (Too Faced Shadow Insurance) eronder. Ik heb de oogschaduws droog aanbracht, behalve de middelste kleur. Die had ik als basiskleur wel droog aanbracht maar later bracht ik nog een klein beetje meer aan met een vochtige kwast om net die ‘pop‘ te creëren, als je begrijpt wat ik bedoel. Blenden ging prima trouwens, zelfs met de ietwat crèmige textuur.

MAC Veluxe Pearl Fusion Pinkluxe

Full face met flits

MAC Veluxe Pearl Fusion Pinkluxe

Full face zonder flits

Ik vind MAC Veluxe Pearl Fusion Pinkluxe echt een prachtig oogschaduwpalet waar je schitterende looks mee kunt maken. De andere 5 varianten zijn ook niet te versmaden trouwens (check ze op Maccosmetics.nl). Jep, dit is echt een mooie toevoeging aan mijn stash.

De MAC Veluxe Pearlfusion oogschaduwpaletten kosten € 38,00 per stuk en zijn tijdelijk (!) te koop bij de MAC counters en online via Maccosmetics.nl.

Wat vind jij van de MAC Veluxe Pearl Fusion in Pinkluxe en deze look?

Liefs, Laura

11 thoughts on “MAC Veluxe Pearl Fusion Pinkluxe (swatches + look)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.