The Best of Summer Updates

Categoriën Site

Sunset Nails

De zomervakantie is voorbij! Aan alles komt een eind. Velen van jullie zullen inmiddels weer naar school of aan het werk zijn. Misschien ben je deze zomer wel drie weken lang weg geweest en heb je daarom een heleboel Beauty Addicts updates moeten missen. Ik begrijp heel goed dat je geen zin en/of tijd hebt om die allemaal terug te lezen (als zou ik natuurlijk het liefst zien dat je dat wel doet ;) ) en daarom heb ik vandaag een overzicht gemaakt met de best bekeken en meest populaire blogposts van afgelopen deze zomer. Klik op de linkjes of de foto voor het bijbehorende artikel. Handig om even snel bij te lezen!

Spinazie kip burgers

Banana chocolate chip muffins

De recepten die ik deze zomer postte, waren erg populair. Beauty Addicts blijft natuurlijk een beautyblog maar omdat jullie recepten kennelijk ook zo leuk vinden, blijf ik die ook gewoon posten. De Spinazie Kip Burgers waren het populairst (ze zijn ook echt té lekker) en de Banana Chocolate Chip Muffins (goddelijk!) deden het ook goed!

Sunset Nails

Bij de zomer hoort natuurlijk ook een zomerse nail art. Ik maakte een how to voor deze sunset nails.

Vaseline Spray Go

Eén van de meest geweldige producten die ik deze zomer ontdekt heb: de Vaseline Spray & Go! Een bodylotion in een sprayflacon die razendsnel intrekt. Love it!

Beautybox juni 2013

Ik testte dit voor het eerst een Aziatisch Sheet Masker en ik ben fan! Lekker budgetproof ook, dus da’s helemaal mooi.

essence herfst winter 2013 update nail art sun club

Heb je de updates van de nieuwe Essence en Catrice producten nog niet gezien? Dan heb je echt wat gemist! Check die van essence hier en hier, die van Catrice vind je hier. Uitgebreide reviews volgen natuurlijk!

Spice Girls Impulse

Deze zomer introduceerde ik Throwback Thursday op Beauty Addicts waarin ik terug in de tijd ga en oude trends voor jullie op een rijtje zet. Brings back memories! Check de Beautytrends uit de 90’s hier en de Fashiontrends uit de 90’s vind je hier. Jullie reageerde enthousiast, dus meer van dit soort artikelen zullen volgen.

Verliefd op ibiza full face

Ik doe mee met de Facelook wedstrijd van Demak’up en maakte daarvoor deze ‘Verliefd op Ibiza’ look. En ik kan jullie inmiddels ook melden dat ik door ben naar de volgende ronde! Ik zou het supertof vinden als jullie op mijn zouden willen stemmen (dat kan hier). Als ik win volgt er natuurlijk een GIGA winactie om jullie te bedanken!

DIY vriendschapsarmbandjes

Ik plaatste een DIY online voor deze leuke zomerse vriendschapsarmbandjes.

houdbaarheid symbool

En ten slotte een informatief artikel dat recentelijk online kwam en goed ontvangen werd over de vraag: Hoe lang is cosmetica houdbaar? Hier lees je er alles over.

Dat waren de best bekeken / populairste updates van juli en augustus. Wil je ze allemaal teruglezen? Klik dan hier voor alle updates van juli en hier voor augustus.

Liefs, Laura

7 thoughts on “The Best of Summer Updates

  1. Leuk je artikel over de vriendschaps armbandjes! Ik ga het zelf ook eens proberen! Heb er laatst een paar gekocht, maar het is natuurlijk veel leuker om zelf te maken :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.