Lauren Conrad – Beauty

Categoriën Chickmedia

Lauren Conrad Beauty

Ik hou van Lauren Conrad, al sinds haar Laguna Beach tijd. Ik vind haar niet alleen prachtige vrouw maar bewonder haar ook om haar ondernemend karakter. Alles wat Lauren aanraakt, lijkt in goud te veranderen en toch blijft ze met beide benen op de grond staan. Lauren heeft al diverse boeken geschreven. Fictieve chicklits maar ook handboeken zoals deze. In ‘Beauty’ deelt ze al haar beautytips, ervaringen en ook een paar persoonlijke verhalen. Nu durf ik te zeggen dat ik al best veel van beauty af weet, dus ik was benieuwd of ik nog wat van Lauren kon leren. Het boek was al eerder verkrijgbaar in het Engels maar is nu ook naar het Nederlands vertaald. Eindelijk!

Lauren Conrad Beauty

In het boek staan tips over beauty in de ruimste zin van het woord. Natuurlijk laat ze zien hoe je haar beroemde winged eyeliner namaakt, hoe je prachtige lossen krullen in je haar creëert en hoe je je huid het beste kunt verzorgen maar Beauty gaat verder dan alleen ‘oppervlakkige’ beauty. Lauren vertelt ook over sporten, stress en voeding. Daarnaast staan er een paar persoonlijke verhalen in over hoe ze begon bij Teen Vogue en daar eerst naar de kapper werd gestuurd, en welke tips ze van haar moeder heeft meegekregen.

Lauren Conrad Beauty

Sporten met Lauren!

Lauren Conrad Beauty

Welk kapsel past het beste bij jouw gezichtsvorm?

Lauren Conrad Beauty

Niet alleen Lauren staat model in het boek, je ziet ook andere jonge vrouwen voorbij komen met duidelijke voor- en nafoto’s. 

Lauren Conrad Beauty

Lauren legt stap voor stap uit hoe ze haar dagelijkse look maakt.

Lauren Conrad Beauty

Prachtige losse krullen á la Miss Conrad.

Lauren Conrad Beauty

Gemakkelijke nail art tutorials

Lauren Conrad Beauty

Ik vind Beauty van Lauren Conrad een heel compleet boek met heel veel tips, mooie foto’s en duidelijke uitleg. Lauren schrijft heel persoonlijk waardoor het net is alsof een vriendin je beautytips geeft. Dat vind ik erg leuk. Het is geen boek dat je meeneemt op vakantie, daar is het trouwens ook veel te groot en te zwaar voor, maar het is echt zo’n boek dat je er af en toe eens bij pakt op de bank en lekker in gaat zitten bladeren.

Er staan veel basic dingen in, dus heel veel heb ik zelf niet bijgeleerd, maar juist daarom is het wel heel toegankelijk voor een breed publiek. Lauren leert je de basis van huidverzorging en make-up, maar je hoeft geen tutorials met knallende oogmake-up te verwachten. Zo is Lauren ook helemaal niet, zij gaat liever voor een natural look. Ga je liever een stapje verder? Dan is het boek Beauty van Cynthia Schultz misschien meer iets voor jou. Ook zij leert je een aantal basis dingen op het gebied van make-up, maar gaat daarin net een stapje verder. Dingen over stress, voeding en sporten vind je dan weer niet in het boek van Cynthia.

Beauty van Lauren Conrad voelt luxe aan door de hardcover en doordat het zo dik is (het boek telt maar liefst 276 pagina’s). Het is echt een cadeautje om te krijgen maar ook erg leuk om te geven aan een vriendin die heel erg van beauty (of van Lauren Conrad) houdt.

Beauty van Lauren Conrad is o.a. verkrijgbaar via Bol.com voor €17,95.

Liefs, Laura

7 thoughts on “Lauren Conrad – Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.