MAC Mineralize Skinfinish Soft and Gentle

Categoriën Favorites

MAC MSF Soft and Gentle

Al maanden – wat zeg ik? – járenlang stond hij op mijn verlanglijstje: MAC Soft and Gentle. Deze beroemde Mineralize Skinfinish (MSF) van MAC is een prachtige highlighter die eigenlijk iedere beauty addict in haar stash zou moeten hebben. Hij is prachtig en nu dan ook éindelijk van mij. Ik laat hem graag aan jullie zien.

Mac MSF Soft and Gentle

Een Mineralize Skinfinish (MSF) hoeft niet per sé een gezichtspoeder te zijn, sommige MSF’s zijn bedoelt als blush en anderen als highlighter, zoals Soft and Gentle.

MAC MSF Soft and Gentle swatch

Soft & Gentle is een prachtige shimmery champagnekleur. De kleur zit een beetje tussen warm en koel in, de basis is warm en de shimmers zijn wat koeler, maar dat is juist wat hem in mijn ogen zo perfect maakt. Je kunt hem daardoor combineren met zowel warme als koele blushes, ideaal! De shimmers in Soft and Gentle zijn heel subtiel en je kunt hem gemakkelijk opbouwen. Al moet ik zeggen dat ik een klein beetje van deze highlighter vaak al genoeg vind. Er zit maar liefst 10 gram in het doosje en da’s echt heul veul. Deze MSF gaat volgens mij nooit op, al gebruik ik hem iedere dag, haha!

MAC Springsheen blush

Het effect van een highlighter vind ik altijd moeilijk vast te leggen op foto’s, maar op bovenstaande foto zie je in ieder geval wel de mooie glans die Soft and Gentle geeft. In het zonlicht is hij nog mooier en zie je hem beter. Desalniettemin is hij ook binnenshuis en in de schaduw echt prachtig. Ik kan er uren naar blijven kijken!

Zoek je nog een mooie highlighter? Ga voor Soft and Gentle, je zal er echt geen spijt van krijgen. MAC MSF Soft and Gentle kost € 28,00 en is te koop bij de MAC counters en in de Pro Store. Online is hij te koop via Maccosmetics.nl en Douglas.nl

Liefs, Laura

11 thoughts on “MAC Mineralize Skinfinish Soft and Gentle

  1. Tricia November 28, 2012 I am so excited for you guys! Snack-wise, I am into homemade trail mix (Almonds, Craisins, and a chopped up bar of dark chocolate), celery and almond butter, and veggies with greek yogurt dip (I mix plain yogurt with either french onion dip mix or a little ranch dressing). I also really like Sensible Portions brand sea salt veggie chips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.