MAC Sheertone Shimmer Blush Springsheen

Categoriën Favorites

MAC Springsheen blush

Ik heb een zwak voor roze en peachy blushes met subtiele gouden shimmers. Ik heb al een aantal van dit soort blushes in mijn stash, maar ik kan er nooit genoeg van krijgen. Iedere blush is toch weer anders, ook al vallen ze dan allemaal in dezelfde categorie. MAC Springsheen is mijn nieuwste aanwinst en in dit artikel laat ik hem graag van dichtbij aan jullie zien.

MAC Springsheen blush

Fijn aan de verpakking van MAC blushes: je ziet gelijk welke kleur het is. Handig als je een (redelijk) grote stash hebt ;).

MAC Springsheen blush

Springsheen is een heel bekende blush van MAC en ik begrijp goed waarom. De de perzikkleur met hele kleine goude shimmers is gewoon echt prachtig en staat vrijwel iedereen goed. Alleen op de iets donkerdere huidjes zal je de kleur minder goed zien, maar geeft hij nog steeds een prachtige glans. De blush bevat 6 gram product en dat is behoorlijk veel. Hier kan ik jarenlang mee vooruit!

MAC Springsheen blush

<3

MAC Springsheen blush

De pigmentatie van Springsheen in perfect! Ik hoef de kleur niet op te bouwen maar ook niet echt op te passen dat ik te veel gebruik. En aah, die glans! Ik kan er naar blijven kijken!

MAC Springsheen blush

Ik HOU van deze blush en hij behoort nu al tot mijn favorieten. €21,00 is misschien niet goedkoop voor een blush, maar de kwaliteit van MAC is geweldig, je doet er eeuwen mee en ik heb nog niet één keer spijt gehad van een MAC blush. Als je een keer bij een MAC Counter bent of in de Pro Store, ga dan zeker Springsheen even bekijken.

MAC Sheertone Shimmer Blush in de kleur Springsheen behoort tot de vaste collectie en is verkrijgbaar bij de MAC counters, in de Pro Store in Amsterdam en online via Maccosmetics.nlDe Bijenkorf en Douglas.nl.

Liefs, Laura

13 thoughts on “MAC Sheertone Shimmer Blush Springsheen

  1. Wauw deze is mooi! Mijn favo blush Nars Orgasm begint op te raken dus misschien is dit er wel een mooie vervanging voor. Hij lijkt er zo te zien wel een beetje op en makkelijker te verkrijgen in Nederland dan Nars!

      1. Ik heb hem sinds vorig jaar zomer en sindsdien gebruik ik hem ongeveer 5 keer per week. Ik ben verslaafd aan blush en heb er dan ook heel wat, maar toch grijp ik altijd naar deze. Heb nog nooit de pan van een blush geraakt dus dat was wel even een raar gezicht haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.