Collistar Talasso-Scrub Anti-age

Categoriën Favorites, Huidverzorging, Testjes

Collistar Talasso Scrub Anti Age

De Talasso-Scrub van Collistar is al jarenlang mijn favoriete scrub ever.  Een complete review heb ik er nooit over geschreven (ik vraag me nu ook af waarom niet) maar ik deelde een paar jaar geleden wel de tip toen hij met flinke korting te koop was bij ICI Paris XL. Nu is er sinds kort van deze fantastische scrub ook een anti-age versie. Niet dat mijn jonge huid dat echt nodig heeft, maar deze scrub heeft ook een frisse citrusgeur waar ik dol op ben. En dan zijn die anti-aging ingrediënten alleen maar mooi meegenomen. Lees verder voor de complete review!

Collistar Talasso Scrub Anti Age

De scrub kost bijna 50 euro. Dat is natuurlijk veel geld, maar dan heb je in mijn ogen ook echt wel het beste van het beste. Bovendien bevat een pot 700 gram scrub en dat is behoorlijk veel. Ter vergelijking: een pot scrub van The Body Shop bevat iets meer dan 200 gram en kost 16 euro. Eigenlijk net zo duur dus.

Zoals je op bovenstaande foto ziet, gaat de olie op het zout liggen. Iedere keer als je de scrub gebruikt, zul je hem even door moeten roeren zodat alles weer gemengd is. De gaat heel gemakkelijk met het bijgeleverde spateltje.

Collistar Talasso Scrub Anti Age

In de doos vind je niet alleen deze grote pot scrub en een spateltje maar ook een tussendeksel waarmee je de pot goed af kunt sluiten. Wel zo prettig als je bedenkt dat je een scrub vaak in een vochtige badkamer of douche bewaart en er op deze manier geen vocht bij kan komen.

Collistar Talasso Scrub Anti Age

Het is belangrijk dat je de scrub goed omschept voordat je hem gebruikt. Dus echt helemaal van onderaf schrapen en goed doorroeren.

Collistar Talasso Scrub Anti Age

De originele Talasso scrub heeft een sterke eucalyptus/mint geur, wat me echt een spa-gevoel geeft. Ook erg lekker als je verkouden bent trouwens. Toch vind ik de citrusgeur die deze anti-age variant heeft stiekem veel lekkerder. De geur is lekker fris en verkwikkend. Ik ben er dol op! Wanneer je je lichaam lekker gescrubt hebt, ruik je deze geur ook nog heel subtiel op de huid. Hmm… De scrub laat een heel dun laagje achter op de huid. Normaal gesproken vind ik dat vervelend maar dit laagje is zo dun en voelt zo zacht en verzorgend aan, dat ik het eigenlijk wel prettig vind.

Collistar Talasso Scrub Anti Age

Hierboven zie je de ingrediënten van de scrub. Het bestaat voor het grootste gedeelte uit zeezout. De korreltjes zijn niet heel fijn maar ook zeker niet grof. Ze zijn precies goed voor een stevige scrubbeurt. De oliën, zoals kokosnootolie, jojobaolie, macadamiaolie en tarwekiemolie, laten een heel dun verzorgend laagje achter op de huid. Collistar Research heeft speciaal voor deze scrub het L22 Complex® ontwikkeld, wat de anti-aging ingrediënten voor deze scrub bevat. Het complex bestaat uit macadamiaolie in combinatie met wasachtige componenten van jojobaolie, soja fytosterolen, squaleen uit olijfolie en vitamine E. De samenstelling van de vetzuren in dit complex zou vergelijkbaar zijn met die van een gezonde 22-jarige huid, vandaar ook ‘L22’ in de naam, en zou de hydrolipidebalans herstellen.

Collistar Talasso Scrub Anti Age

De originele Talasso scrub was mijn favoriete scrub maar hij heeft plaats moeten maken voor deze anti-aging variant. De geur is zó lekker! Daarnaast werkt hij even goed als de originele Talasso scrub. Er is geen enkele scrub die mijn huid zo goed scrubt en die mijn huid zo heerlijk zacht en verzorgd achterlaat als de Talasso scrubs van Collistar. De prijs schrikt in eerste instantie misschien een beetje af, maar zoals je hebt kunnen lezen is hij eigenlijk in verhouding nog goedkoper dan de scrubs van The Body Shop bijvoorbeeld. Houd ook zeker de acties van Douglas en ICI Paris XL in de gaten, want soms is deze scrub met flinke korting verkrijgbaar!

Yep, dit is voor mij de allerbeste scrub die er bestaat. Zonder twijfel.

De Collistar Talasso scrubs zijn te koop bij de luxe parfumerieën voor €49,15 voor een pot van 700 gram.

Liefs, Laura

11 thoughts on “Collistar Talasso-Scrub Anti-age

  1. Ik heb met mijn verjaardag de originele scrub van mijn tante gekregen en hij is nu al bijna op. Heerlijk spul! Na je review twijfel ik of ik voor de originele zou gaan of deze.. Dus heb een vraag: als je deze scrub op je huid doet wordt het dan ook warmer en gaat de huid een beetje tintelen?

    1. Dat doet deze niet. Dat is de thermoactive variant die jij bedoelt, denk ik. Die heb ik zelf nog niet geprobeerd maar lijkt me ook heerlijk!

      1. Oke dan hou ik het bij de thermoactive variant! Is vooral fijn na het sporten, houd de spieren lekker warm. Bedankt voor je snelle reactie!

  2. Heb deze in de winkel gezien en hij bevalt me wel. Toch zou ik hem niet kopen want hij is me te duur en echt scrubben doe ik toch niet. :p

  3. Totally in love with This scrub. I’m from Singapore and got it only at sgd 42 wow what a steal! Really happy with my purchase!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.