The Body Shop Honeymania

Fans van The Body Shop, opgelet! The Body Shop heeft een nieuwe lijn aan haar assortiment toegevoegd: Honeymania! Heel eerlijk? Ik stond niet te springen toen ik dat hoorde. Ik hou van The Body Shop, maar honing? Ik vind een klein beetje honing heerlijk in mijn thee of yoghurt, maar bodyproducten die naar honing ruiken, daar wordt ik niet echt excited van. Totdat ik de pot Bubble Bath Melt opendraaide….

The Body Shop Honeymania

De geur van Honeymania zou ik willen omschrijven als warm, zacht, zoet en licht bloemig. Ik verwachtte een extreme honinggeur maar dat is -gelukkig voor mij- niet het geval. Honeymania heeft juist een subtiele honinggeur. Zoals we van The Body Shop gewend zijn, worden ook voor deze lijn Community Fair Trade ingrediënten gebruikt. De honing die gebruikt wordt voor de Honeymania-lijn is afkomstig uit Sheka-regenwoud uit Ethiopië. Deze honing is afkomstig van wilde bijen die vrij leven in het woud en wordt met de hand door imkers geoogst. Alleen de rijpste en rijkst gevulde raten worden gebruikt voor de producten van Honeymania.

The Body Shop Honeymania lip balm

Lip Balm  – €5,50 (9g)

Laat ik beginnen met een product waar ik al gelijk weg van was: de lip balm. Verwacht ook van deze lip balm geen mierzoete honingsmaak, maar juist een subtiel zoet smaakje. Deze lippenbalsem bevat heel veel verzorgende oliën en boters, plakt niet, maakt mijn lippen heerlijk zacht en blijft ook nog eens behoorlijk lang zitten voor een lippenbalsem. A little goes a long way!

The Body Shop Honeymania zeep

Soap – €3,50 (100g)

Wat ziet dit zeepje er onwijs leuk uit! Die honingraat met dat bijtje erin, cute! De prijs vind ik overigens zeker niet duur, want je doet onwijs lang met zo’n zeepje. Je kunt hem gebruiken als handzeep maar ook onder de douche. Hij bevat geen SLS of SLES en droogt de huid niet uit. Sterker nog, hij verzorgt de huid zelfs een beetje. Hij heeft een vrij sterke geur dus als je de Honeymania lijn helemaal te gek vindt, moet je deze ook zeker meenemen!

The Body Shop Honeymania eau de toilette

Eau de toilette – €14 (30ml)

Wil je je écht helemaal onderdompelen in de Honeymania geur? Dan is er ook nog een eau de toilette. Persoonlijk vind ik dit product het minst uit de hele collectie, want zó lekker vind ik de Honeymania geur nou ook weer niet. Hij is heerlijk voor onder de douche, vind ik, maar ik hoef er geen eau de toilette van. Desalniettemin wel een must have voor de echte Honeymania fans! Hij blijft bij mij ongeveer 3 á 4 uur hangen.

The Body Shop Honeymania bubble bath melt

The Body Shop Honeymania bubble bath melt

Bubble Bath Melt – €12 (300ml)

Dit vind ik zo’n leuk product! Deze Bubble Bath Melt zorgt voor een gigantisch schuimbad maar je kunt hem ook prima onder de douche gebruiken. Schenk of schep een klein beetje in het badwater en geniet van de heerlijke geur en het schuim. Onder de douche doe je gewoon een klein beetje product in een douchepuff. De substantie is stroperig, het lijkt net honing! Hij droogt mijn huid overigens niet uit, pluspunt! De verpakking is niet echt praktisch maar toch wel een favoriet uit deze collectie!

The Body Shop Honeymania cream body scrub

The Body Shop Honeymania cream body scrub

Cream Body Scrub – €15 (200ml)

Ten slotte de Cream Body Scrub, een heerlijke romige scrub met heel veel kleine scrubdeeltjes. Hij scrubt stevig maar het is niet pijnlijk doordat de scrubdeeltjes heel klein zijn. Hij laat geen vettig laagje achter op de huid, wel de subtiele geur van Honeymania. Lekker hoor!

Naast deze producten bevat de collectie ook nog een Shower Gel (€7 voor 250 ml) en een Body Butter (€16 voor 200 ml). Mijn favorieten zijn de Lip Balm, Bubble Bath Melt en de Cream Body Scrub. Ga deze lijn zeker even besnuffelen bij The Body Shop, ook als je geen honingfan bent. De geur is zacht, bloemig en een tikkie zoet en misschien daarom ook wel wat voor jou.

De Honeymania Bath & Body-collectie ligt al in The Body Shop winkels en is ook verkrijgbaar via hun webshop

Liefs, Laura

9 thoughts on “The Body Shop Honeymania

  1. Deze collectie lijkt me echt heerlijk. Bij mij in de buurt zit helaas geen filiaal van The Body Shop, maar stiekem wil ik dit binnenkort nog wel een keer testen. Ik ben gek op de honing geuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.