MAC Cremesheen Glass Prepare For Pleasure (Divine Night collectie)

Categoriën Lippen

MAC cremesheen glass prepare for pleasure

Vanaf 2 november is de MAC Divine Night collectie verkrijgbaar bij de MAC Counters en de Pro Store. Divine Night is één van de holiday collecties, oftewel een collectie speciaal voor de feestdagen. Het schijnt dat MAC, naast Divine Night, nog met meerdere holiday collecties komt. Zodra ik daar meer over weet, zal ik het natuurlijk met jullie delen. Uit de Divine Night collectie heb ik de cremesheen glass in Prepare For Pleasure toegestuurd gekregen. Benieuwd hoe die eruit ziet op de lippen? Kijk dan snel verder!

MAC cremesheen glass prepare for pleasure

De producten uit holiday collecties van MAC hebben vaak een speciale verpakking. Op bovenstaande foto is het niet zo heel goed te zien, maar de letters op de chemesheen glass zijn goudkleurig in plaats van zwart. Ook is de dop iets anders. MAC producten met speciale verpakkingen zijn duurder dan de gewone omdat het gewoon net iets specialer is. Op zich vind ik dat begrijpelijk voor hele mooie en speciale verpakkingen, maar bij kleine aanpassingen zoals deze vind ik het dan wel weer jammer dat de producten duurder zijn.

MAC cremesheen glass prepare for pleasure

Prepare for Pleasure is een rode gloss met koele ondertoon. De kleur is volledig creamy, zonder shimmers of glitters dus.

MAC cremesheen glass prepare for pleasure

De kleur is net niet helemaal dekkend. Als je slechts één laagje aanbrengt, zie je je eigen lipkleur er nog doorheen.

MAC cremesheen glass prepare for pleasure

Op bovenstaande foto draag ik drie laagjes Prepare for Pleasure. Dat was nodig om hem dekkend te krijgen. In de huls lijkt de kleur felrood maar op de lippen neigt hij een beetje naar framboos. Jammer dat hij niet goed dekt in één of twee lagen, daardoor zou ik hem eerder over een mooie rode lipstick dragen dan deze cremesheen glass op zichzelf, hoewel het natuurlijk wel kan. De formule vind ik trouwens heel erg prettig! Hij plakt totaal niet maar blijft wel urenlang zitten (bij mij zo’n 2 tot 3 uur). Dat zie je niet vaak. Like!

Zelf vind ik het dus jammer dat hij niet perfect dekt maar er zijn ook mensen die dat juist mooi vinden. De formule vind ik wel erg prettig dus ik denk dat ik hem vaak over een rode lipstick heen aan ga brengen!

De MAC Cremesheen Glass in Prepare for Pleasure uit de Divine Night collectie is vanaf 2 november verkrijgbaar bij de MAC counters, in de Pro Store en online via Maccosmetics.nl.

Liefs, Laura

11 thoughts on “MAC Cremesheen Glass Prepare For Pleasure (Divine Night collectie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.