Bourjois Gold is Back najaarscollectie 2013

Categoriën Nagels

Bourjois Gold is Back

Donkere nagellakken met gouden details, daar draait het dit najaar om bij Bourjois. De najaarscollectie Gold is Back bevat in totaal 5 nagellakken, waarvan 2 donkere, dekkende lakken met gouden details en 3 goudkleurige topcoats. Je kunt ze perfect samen combineren, maar de topcoats kun je ook prima over andere nagellakken gebruiken. Ik heb twee lakjes van deze collectie in mijn bezit en ik laat ze graag aan jullie zien.

Bourjois Dangerous Wish

Bourjois Dangerous Wish swatch

Bourjois Dangerous Wish swatch

Dit is Dangerous Wish. De lak heeft een zwarte basis en bevat heel veel gouden holografische glittertjes. Kleine ronde glittertjes maar ook grote zeshoekige. In de schaduw zijn ze al mooi maar in het zonlicht schitteren ze je pas echt tegemoet! Ik vind zo’n lakje echt perfect voor Oud en Nieuw bijvoorbeeld, het doet me een beetje aan vuurwerk denken! En je kunt hem maar beter alvast in huis hebben toch? ;-). Ik draag hier twee laagjes.

Bourjois Vampire Vanity

 Bourjois Vampire Vanity swatch

Bourjois Vampire Vanity swatch

Vampire Vanity is een transparante top coat met heet veel gouden glitters in allerlei vormen. Het lijken wel gouden scherfjes! Deze top coat doet me sterk denken aan The man with the Golden gun van O.P.I, een limited edition topcoat die 18 karaat bladgoud bevat. De gouden stukjes in Vampire Vanity zijn niet van echt bladgoud maar daarom niet minder mooi. De prijs is in ieder geval een stuk gustiger! Ik vind hem heel erg gaaf! Ik draag hem hier trouwens over een zwarte basiskleur van Yves Rocher.

Het kwastje van de nagellakken is erg breed waardoor je in één keer heel je nagel bedekt met de kleur. Ik vind het kwastje erg fijn werken, alleen bij mijn pink moet ik oppassen dat ik er niet naast lak. Ze drogen ook lekker snel en blijven prima zitten (bij mij zo’n 3 dagen zonder te chippen).

De Bourjois Gold is Back najaarscollectie 2013, waar deze nagellakjes onderdeel van zijn, is vanaf nu verkrijgbaar bij de bekende parfumerieën en drogisterijen. De nagellakjes kosten  €8,49 per stuk (9 ml).

Liefs, Laura

7 thoughts on “Bourjois Gold is Back najaarscollectie 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.