OPI Pink of Hearts (Pink Ribbon set)

Categoriën Nagels

OPI Pink Of Hearts 2013

Oktober is aangebroken en dat betekent dat de sjaals weer uit de kast gehaald mogen worden en dat je je ballerina’s kan inruilen voor warme laarzen. Maar oktober betekent ook borstkankermaand, waarin extra aandacht gevraagd wordt voor vrouwen met borstkanker. In Amerika lanceerde O.P.I al een aantal jaar achter elkaar een Pink of Hearts setje: een kit die in het teken staat van Pink Ribbon met daarin 2 lieve roze nagellakjes. Dit jaar is Pink of Hearts ook in Nederland verkrijgbaar. Door de Pink of Hearts set aan te schaffen, steun je de stichting Pink Ribbon die zich inzet voor vrouwen met borstkanker. Ik laat hem graag wat beter aan jullie zien.

OPI Pink Of Hearts 2013

Pink Ribbon is, net al sommige andere goede doelen, niet altijd even positief in het nieuws geweest. De organisatie zou maar een klein deel van de winst echt aan onderzoek naar borstkanker schenken. Op de website van Pink Ribbon is echter te lezen dat van elke euro, 93 cent naar wetenschappelijke onderzoeken, psychosociale projecten en voorlichting gaat. Eén cent gaat naar de eigen organisatie en 6 cent naar fondsenwerving. In dit artikel lees je meer over deze kwestie, die in 2011 in het nieuws kwam. In deze blogpost ga ik verder niet in op het feit of Pink Ribbon nu wel of niet een goede organisatie is. Ik vind dat jullie dat als lezer zelf uit mogen maken.

OPI Pink Of Hearts 2013

Het setje bestaat uit Pinking Of You en More Than A Glimmer. Ook zitten er nog stickertjes bij met een roze lintje (pink ribbon) en nail art steentjes.

OPI Pink Of Hearts 2013

Pinking Of You is een transparante roze kleur. Wil je hem dekkend krijgen? Dan heb je toch echt minimaal drie lagen nodig, zoals ik op bovenstaande foto heb gedaan.

OPI Pink Of Hearts 2013

More Than A Glimmer is een prachtige glitterlak die ik hier als topcoat over Pinking Of You heb aangebracht. Je zou hem eventueel ook individueel kunnen gebruiken. Er zitten zo veel glitters in dat je met twee à drie lagen wel een dekkend resultaat moet krijgen. Hij heeft een beetje een semi-matte finish. Als je dit wil behouden, breng er dan geen topcoat overheen aan. Wil je juist een glanzende finish? Dan is een topcoat wel aan te raden.

OPI Pink Of Hearts 2013

De Pink of Hearts set is zeer beperkt verkrijgbaar bij een selectie van verkooppunten voor € 23,95. Hiervan gaat 10% naar Stichting Pink Ribbon. Check www.opi.nl voor verkoopadressen. 

Liefs, Laura

11 thoughts on “OPI Pink of Hearts (Pink Ribbon set)

  1. vind het een mooi setje, vooral de glitters, hier bij de douglas zaten ze me mijn lange hoofde aan te kijken of ik niet goed bij mijn bol was, jammer want ik had graag een setje willen bemachtigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.